fbpx

Το δέκα το… καλό του Μπέλινγκχαμ (vid)

Μπλειγχαμ Ρεάλ Μαδρίτης

Ονειρεμένο ξεκίνημα έχει κάνει στην Ισπανία ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 20χρονος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 103 εκατομμυρίων ευρώ από τους «μερένχες» το περασμένο καλοκαίρι από τη Ντόρτμουντ, έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει… απόσβεση.

Στα πρώτα του δέκα παιχνίδια με τους Μαδριλένους έχει πετύχει δέκα γκολ, επίδοση που τον βάζει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε σκοράρει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε ισάριθμα ματς όταν έφτασε στη Μαδρίτη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009.

Ο Μπέλινγκχαμ έφτασε σε αυτόν τον αριθμό το περασμένο Σάββατο (7/10) όταν πέτυχε τα δυο από τα 4 γκολ της Ρεάλ στην αναμέτρηση με την Οσασούνα. Ήδη στα πρώτα του τέσσερα ματς στη La Liga είχε σκοράρει πέντε φορές, ενώ έχει πετύχει και δυο γκολ στο Champions League, κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου και τη Νάπολι. Στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι πρώτος σκόρερ με 8 τέρματα και τρεις ασίστ, ενώ ακολουθεί ο Λεβαντόφσκι με 5. Έτσι, μόνο τυχαίο δε μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως η Ρεάλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η απόδοσή του αυτή είναι έκπληξη ακόμα και για τον ίδιο, αφού δήλωσε: «Είμαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, αλλά ούτε κι εγώ περίμενα τέτοιο ξεκίνημα». Ακόμα και ο Κάρλο Αντσελότι, του οποίου ήταν προσωπική επιλογή, έχει εκπλαγεί από τις επιδόσεις του Άγγλου μέσου. «Το ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν είναι έκπληξη από κάθε άποψη. Κανείς δεν περίμενε να σκοράρει με τέτοιο ρυθμό», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ρεάλ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο