fbpx

«Πράσινος» μέχρι το 2025 ο Μάγκνουσον

«Πράσινος» μέχρι το 2025 ο Μάγκνουσον

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισλανδό αμυντικό, Μάγκνουσον, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Το συμβόλαιο του 30χρονου έληγε το καλοκαίρι του 2024, όμως η διαδικασία ανανέωσης επισπεύστηκε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Όπως έκαναν την περσινή σεζόν με Αϊτόρ και Φρόκου οι «πράσινοι», έτσι και φέτος, με τον Παναθηναϊκό να στηρίζει τους άτυχους ποδοσφαιριστές του και να μην τους αφήνει «στα χαμένα.»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι με την ΑΕΚ (25/9) στη Λεωφόρο και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 30χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον περνάει στο στάδιο της ανάρρωσης και αποθεραπείας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Χόρντουρ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο