fbpx

Εθνική: Έχει δίκιο ή άδικο ο Πογέτ;  (poll)

Εθνική: Έχει δίκιο ή άδικο ο Πογέτ;  (poll)

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στη «Sun» και εξήγησε τους λόγους που δεν καλεί τον Τάσο Δουβίκα, καθώς και γιατί αποσύρθηκε από την Εθνική ο Κώστας Φορτούνης.

Μέσω αυτής του της συνέντευξης αιτιολόγησε το σκεπτικό των κλήσεών του και την ομοιογένεια που προέχει της καλής φόρμας.

Συνεχίζοντας στάθηκε στο ότι έχει πληθώρα επιλογών στην γραμμή κρούσης και η… θυσία που γίνεται αναγκαστικά είναι εκείνη του Δουβίκα.

Ακόμη και αν ο άλλοτε παίκτης του Βόλου έχει αρχίσει εξαιρετικά την καριέρα του στη Θέλτα και τη La Liga, έχοντας δύο γκολ, με το ένα εξ αυτών απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη εξήγησε ότι ήταν προσωπική απόφαση του πολύπειρου άσου να αποσυρθεί από τη Γαλανόλευκη.

Βέβαια ο παίκτης του Ολυμπιακού από τις 25 Μαρτίου του 2022 και το πρώτο ματς του Πογέτ στον πάγκο στο φιλικό με τη Ρουμανία ως την αποχώρησή του μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές.

Αυτές έγιναν τον προηγούμενο Μάρτιο, στο επίσημο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ στις 24 Μαρτίου, όπου μπήκε ως αλλαγή στο 70’ και το φιλικό με τη Λιθουανία τρεις μέρες μετά.

Όπως και να έχει το μήνυμα που θέλησε να στείλει είναι ότι πάνω από όλους και όλα είναι το σύνολο. Και στόχος του είναι η πρόκριση στο EURO 2024. Είτε αυτή έρθει μέσω των προκριματικών, με το ματς-κλειδί να είναι την Παρασκευή (13/10, 21:45) κόντρα στην Ιρλανδία, είτε έρθει μέσω του Nations League.

Και στην τελική κανείς δεν μπορεί να είναι «πάνω» από τον προπονητή μιας Εθνικής. Ακόμη και όταν αυτός ενδεχομένως κάνει λάθη…

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘QP’]=r;i[r]=i[r]||function(){(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,’script’,’//scripts.poll-maker.com/3012/pollembed.js’,’qp’);Quiz Maker

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο