fbpx

Χανιά – ΟΦΗ 3-5: Πρόκριση στους «16» για την ομάδα του Ηρακλείου

Χανιά – ΟΦΗ 3-5: Πρόκριση στους «16» για την ομάδα του Ηρακλείου

Σε ένα ματς με οκτώ γκολ, ο ΟΦΗ νίκησε με 5-3 τα Χανιά στο ντέρμπι της Κρήτης και πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί στο 29′ όταν ο Αμπάντα με ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση βρήκε δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Τα Χανιά πάλεψαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά ο Μπάουμαν είπε «όχι» στην κεφαλιά του Νίκολιτς, με τον ΟΦΗ λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο να φτάνει και σε δεύτερο γκολ, αφού στο 42′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βούρος με κεφαλιά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, όμως ο Φελίπε στο ριμπάουντ έκανε από κοντά το 0-2.

Οι γηπεδούχοι πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους μπήκαν στο παιχνίδι, αφού ο Μάναλης έκανε το γύρισμα και ο Ελευθεριάδης έκανε το 1-2.

Δύο λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Μανουσάκη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-2.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο 61′, όπου πήρε ξανά το προβάδισμα με μια από τις αλλαγές του Νταμπράουσκας. Ο Μοσκέρα με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Καλογεράκη κάνοντας το 2-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 64′ με ένα όμορφο πλασέ σημείωσε και δεύτερο γκολ με την είσοδό του διαμορφώνοντας το 2-4.

Το ματς είχε ωστόσο κι άλλες στιγμές καθώς τα Χανιά κατάφεραν να ξαναμπούν στον αγώνα στο 67′ μειώνοντας σε 3-4 με μακρινό σουτ του Σερβιλάκη.

Στο 70′ ο Φελίπε αποχώρησε τραυματίας, με τον Νέιρα να τον αντικαθιστά και τον ΟΦΗ να βρίσκει και πέμπτο τέρμα στο 78′ με τον Ριέρα έπειτα από ασίστ του Μοσκέρα να γράφει το τελικό 3-5 και να δίνει την πρόκριση στον ΟΦΗ στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (82’ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Τσέλιος (66’ Ντίας), Λεμονής (82’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Μιούλερ, Μάναλης (60’ Βουό)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Aμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος (71’ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Τοράλ (57’ Μοσκέρα), Γαγιέγος (57’ Ριέρα), Φελίπε (71’ Νέιρα), Γκλάζερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο