fbpx

Στάιν: «Δεν ήμασταν προσεκτικοί και δεν τελειώσαμε το ματς»

Στάιν: «Δεν ήμασταν προσεκτικοί και δεν τελειώσαμε το ματς»

Προβληματισμένος ήταν ο προπονητής του Άγιαξ μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μόρις Στάιν επεσήμανε πως η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες να τελειώσει το ματς νωρίτερα και πως τα λάθη των παικτών του ήταν αυτά που στοίχισαν στον Αίαντα τους βαθμούς.

Αναλυτικά: «Αντιδράσαμε πολύ καλά στην ατμόσφαιρα του γηπέδου, οι οπαδοί της ΑΕΚ ωθούσαν την ομάδα τους. Δεν επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα. Δίκαια βρισκόμασταν στο 0-1 στο ημίχρονο, είχαμε και ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ καλά. Χάσαμε μπάλες και μάχες, δεν ήμασταν προσεκτικοί, δεν τελειώσαμε το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι και σε μία φάση απροσεξίας από στημένη μπάλα δεχτήκαμε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Παίξαμε καλύτερα απ’ ότι στο τελευταίο παιχνίδι στην Ολλανδία. Είμαστε σε μία ανοδική πορεία».

Για το αν μπορεί να προκριθεί η ΑΕΚ στην επόμενη φάση: «Πιστεύω ότι σίγουρα έχει πιθανότητες. Όπως όλες οι ομάδες. Σωστά χαρακτηρίστηκε ως ο όμιλος του… θανάτου. Μετά τη νίκη της στο Μπράιτον είναι σίγουρα υποψήφια η ΑΕΚ να περάσει. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος».

Για τα δυο διαφορετικά ημίχρονα του Άγιαξ; «Δεν δίνουμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Αυτό είναι το καλό. Το λάθος μας είναι ότι μόνοι μας κάνουμε λάθη για να κάνει ευκαιρίες ο αντίπαλος. Το δουλεύουμε».

Για τα στόπερ του Άγιαξ και το πρόβλημα που έχουν στη δημιουργία; «Συμφωνώ. Αμύνονται καλά, αλλά με την μπάλα έχουν πρόβλημα. Το δουλεύουμε κι αυτό. Μου αρέσει που ο Αγιαξ δείχνει σημάδια βελτίωσης. Το ότι φέραμε ισοπαλία εδώ με την ΑΕΚ, σε μία τέτοια έδρα, με μια ομάδα που νίκησε μέσα στην Αγγλία είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Για τα λέιζερ; «Σίγουρα, είναι ενοχλητικά. Ενοχλούσαν κι εμάς στον πάγκο. Κάτι πρέπει να κάνει η UEFA για αυτό. Γενικά, θέλω να πω ότι δείχνουμε καλά σημάδια και στο πρωτάθλημα κι όπως κάναμε κι απόψε».

Για την αμυντική τετράδα του Άγιαξ κι αν αυτούς θέλει να χρησιμοποιεί γενικά; «Σε βάθος χρόνου αυτούς σκέφτομαι. Όλη η τετράδα. Θέλω να δουλέψει καλά αυτή η τετράδα για να έχουμε μία σταθερή άμυνα».

Αν έχει βελτιωθεί το Europa League; «Σίγουρα. Αν βλέπεις τις ομάδες που παίζουν είναι υψηλό το επίπεδο και με χαροποιεί που παίζουν εδώ. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία σας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο