fbpx

Μασούρας: «Είχαμε μια άνευρη εικόνα» (vid)

Μασούρας: «Είχαμε μια άνευρη εικόνα» (vid)

Την άποψη πως δεν ήταν η αποβολή αυτή που στοίχισε στον Ολυμπιακό, αλλά η άνευρη εικόνα της ομάδας, εξέφρασε ο Γιώργος Μασούρας μετά την ισοπαλία με τη Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία.

Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» πρόσθεσε πως πλέον η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι επισφαλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν πιστεύω ότι ήταν καθοριστικό το γεγονός πως μείναμε με δέκα παίκτες. Νομίζω πως είχαμε μια άνευρη εικόνα. Τα μηνύματα έρχονταν απανωτά, αλλά δεν τα πήραμε και φτάσαμε σε αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Μας μειώνει τις πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8xMC8wNS8xOS8wMV8xNV82NTFmMDdmYjMzNjczLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT42S”,”uploadDate”:”2023-10-05T19:01:48.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cw0qkg2t325t”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο