fbpx

ΑΕΚ-Άγιαξ: Να δώσει συνέχεια στα… θαύματα – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΑΕΚ-Άγιαξ: Να δώσει συνέχεια στα… θαύματα – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

H AEK κάνοντας την έκπληξη της πρεμιέρας, όταν νίκησε την Μπράιτον, μόλις πέντε ημέρες μετά τον θρίαμβο (3-1) της ομάδας του Ντε Τζέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ», επιστρέφει…σπίτι (19:45, Cosmote Sport HD) για να υποδεχθεί τον Άγιαξ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τη Μαρσέιγ την 1η αγωνιστική.

Στα αγωνιστικά της ΑΕΚ, ο έμπειρος αμυντικός, Ντομαγκόι Βίντα όσο και οι Γιόνσον και Άμραμπατ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεσή του. Να θυμίσουμε πως και οι τρεις έλειπαν στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ.

Εκεί, όπου η Ένωση έχασε με 2-0 μετά από 7 μήνες στο πρωτάθλημα. Επίσης «παρών» είναι και ο Χατζισαφί που πήρε ανάσες, αλλά και ο Σιντιμπέ που ήταν τιμωρημένος με τον ΟΦΗ. Έτσι ο μόνος απών είναι ο Λιβάι Γκαρσία που θα επιστρέψει μετά τη διακοπή.

Τώρα στην ενδεκάδα, ο Στάνκοβιτς αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Και μένει να φανεί αν θα είναι οι Βίντα-Μουκουντί για να παίξουν στο κέντρο άμυνας. Στα αριστερά θα είναι ο Χατζισαφί με τη θέση στα δεξιά της άμυνας να «παίζεται» μεταξύ Ρότα και Σιντιμπέ

Ο πληγωμένος από το κακό του ξεκίνημα «Αίαντας» έχει να πανηγυρίσει από τις 24 Αυγούστου ( 1-4 τη Λουντογκόρετς), μένοντας χωρίς νίκη τα πέντε ματς που ακολούθησαν (2ισοπαλίες-3 ήττες).

Η επιστροφή του Φαν Γκάαλ σε ρόλο συμβούλου, μετά από αποχωρήσεις στελεχών, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες για μία νέα εκκίνηση

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο