fbpx

Αποκάλυψη-Σοκ στην Κροατία: Η Ντιναμό φυγάδευσε οπαδό από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα αιματηρά επεισόδια, που έλαβαν χώρα τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του οπαδού της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη.

Αυτή τη φορά, το κροατικό περιοδικό «Nacional», αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε Κροάτη χουλιγκαν από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια πίσω στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Επει

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης ήταν ένα μέλος των οπαδών Bad Blue Boys, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, αυτός φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ».

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, πρόκειται για τον Ντίνο Κόρντιτς, τον γιο του Ζέλικο Κόρντιτς, ενός υπαλλήλου και μέλους της αποστολής της Ντιναμό. Ο Ζέλικο Κόρντιτς φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της Ντιναμό Βλάτκα Πέρας στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον πάρουν από εκεί που ήταν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζέλικο Κόρντιτς τα επιβεβαίωσε όλα αυτά στην Αστυνομία.

«Ο μικρός πήρε τον πατέρα του κι εκείνος αμέσως κάλεσε την Βλάκτα Πέρας και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον υπεύθυνο του γηπεοδου Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια Μπρούνο Μάρκοβιτς να πάρουν τον μικρό με ταξί. Τον βρήκαν τελείως τρομαγμένο, τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με ρούχα της αποστολής της Ντιναμό και πέταξαν μαζί για Ζάγκρεμπ», ανέφερε πηγή στο περιοδικό «Nacional».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο