fbpx

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Αντεξαν με 10 παίκτες οι Περιστεριώτες, στο 56’ αποβλήθηκε ο Κούντε

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Αντεξαν με 10 παίκτες οι Περιστεριώτες, στο 56’ αποβλήθηκε ο Κούντε

Ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον Αστέρα. Ωστόσο, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, οι Περιστεριώτες είναι ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό που έβαλαν στο… σακούλι. Κι αυτό διότι αγωνίστηκαν για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κούντε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο, στην συνέχεια οι Αρκάδες ανέβασαν στροφές και έχασαν δύο ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στο 7′ ο Αντζιέλσκι σκόραρε αλλά ήταν εκτεθειμένος και το γκολ σωστά ακυρώθηκε. Στο 9’ ο Αγκιμπού Καμαρά έβγαλε τον Ατρόμητο μπροστά με προϋποθέσεις, ωστόσο η μπαλιά του ήταν δυνατή και ο Χουχούμης πρόλαβε και έδιωξε με προβολή σε κόρνερ.

Στο 15′ σκόραρε ο Καλτσάς αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 19’ ο Κούντε επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο, όμως ήταν άστοχος.

Στο 22’ οι Μπαρτόλο, Σουρλής συνεργάστηκαν με τον Ελληνα μέσο να εκτελεί από καλή θέση αλλά το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιντώτα.

Στο 41′ επικίνδυνο γύρισμα του Καλτσά στην περιοχή, δεν πρόλαβε να πεταχτεί ο Μπαρτόλο για να σκοράρει.

Στο 50′ δυνατό σουτ του Καμαρά στο κέντρο της εστίας, ο Παπαδόπουλος παραλίγο να χάσει τον έλεγχο της μπάλας, όμως πρόλαβε και τη μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια.

Αποβολή

Ο Πιερ Κούντε ήταν νευρικός στο παιχνίδι του και στο 56’ αποβλήθηκε. Ο Καμερουνέζος χαφ πήγε με τις τάπες επικίνδυνα χαμηλά στο πόδι του Μάντζη. Ο ρέφερι αρχικά του έδειξε κίτρινη, αλλά μετά τη χρήση του on-field review τον έστειλε στα αποδυτήρια. Ο Ατρόμητος μέσω των social media εξέφρασε παράπονα για τη φάση της αποβολής, γράφοντας: «57′ Απίστευτο! Κόκκινη κάρτα στον Κούντε για μαρκάρισμα που δεν υφίσταται, καθώς νωρίτερα έχει σφυριχτεί φάουλ στον Κεσχρίντα και η ροή του παιχνιδιού είχε σταματήσει!».

Στο 58’ ο Καλτσάς γέμισε, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Αυτή ήταν η τελευταία του προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αντικαταστάθηκε.

Ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ούτε και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Γκολ:

Διαιτητής: Β. Φωτιάς (Πέλλας)

Κόκκινες: 56’ Κούντε

Κίτρινες: Τζαβέλλας / Σουρλής, Χουχούμης, Ζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Μιριτέλο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε, Ρομπάιγ (46’ Γιουμπιτάνα), Αγκιμπού Καμαρά (88’ Κούεν), Βαλένσια (67’ Έρλινγκμαρκ), Αντζιέλσκι (67’ Βέργος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης (59’ Αλβάρες, 93’ Ζουγκλής), Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής (59’ Γκρόζντανιτς), Ρέγκις, Καλτσάς (84’ Σίτο), Μάντζης (59’ Μιριτέλο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο