fbpx

Βόκολος: «Δίκαιη νίκη – Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς» (vid)

Βόκολος: «Δίκαιη νίκη – Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς» (vid)

Ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στη σημασία του τριπόντου και τόνισε πως η Λαμία δικαιούνταν βάσει εικόνας περισσότερους πόντους σε αυτές τις 7 αγωνιστικές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια σπουδαία και αγχωτική νίκη. Υπερβαλάμε εαυτούς. Αυτά τα παιχνίδια είναι έτσι. Έχουμε τη διακοπή πρέπει να ανασυνταχθούμε.

Θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς και η ανάγκη να κερδίσουμε σήμερα ήταν επιτακτική. Συνεχίζουμε έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο.

Η διακοπή θα είναι καλή, ήρθαν νέοι παίκτες θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι, να δεθούμε. Σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στην COSMOTE TV μετά το ματς με τον Παναιτωλικό”,”description”:”Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στην COSMOTE TV μετά το ματς με τον Παναιτωλικό”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8xMC8wMS8xNC81Ml8zNV82NTE5ODdiMzkzNDY0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M37S”,”uploadDate”:”2023-10-01T14:53:41.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvx6rsgiyz29″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο