fbpx

Superleague 2: Ισοπαλία στο Καυτατζόγλειο – Έκανε σεφτέ ο Ιωνικός

Superleague 2: Ισοπαλία στο Καυτατζόγλειο – Έκανε σεφτέ ο Ιωνικός

Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας πήραν από έναν βαθμό (1-1) στο κεκλεισμένων των θυρών ματς του Καυτατζογλείου ενώ την ίδια ώρα ο Ιωνικός έκανε την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στην Ηλιούπολη.

Στη Θεσσαλονίκη η Αναγέννηση ξεκίνησε το ματς με γκολ αφού ο Κοζορώνης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στο 2′.

Ο Ηρακλής πίεσε και ισοφάρισε στο 52′ με διαγώνιο σουτ του Χειρίτραντα. Οι παίκτες του Τσιώλη έψαξαν το γκολ της ανατροπής αλλά ο Τσέλιος είπε όχι στα σουτ του Σίλβα και Τόρες.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας (82′ Τσουμάνης), Βιτλής, Χρουστσιέλ, Γκμπενιόν, Έμπο (65′ Στοΐσεβιτς), Δοϊρανλής, Γκάγιτς (35′ Τόρες), Κούστα, Σίλβα, Κουντουριώτης (65′ Καπίγια).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μακρυδάκης (57′ Ντουμάνης), Μπούζας (57′ Κοκκίνης), Κοζορώνης, Ελιβέλτο, Αθανασιάδης (46′ Κέρθι), Βερνάρδος.

Στον Νότιο όμιλο ο Ιωνικός μετά τη σφαλιάρα από τα Χανιά ξέσπασε στο γήπεδο της Ηλιούπολης αφού νίκησε την τοπική ομάδα με 3-0.

Η Ηλιούπολη πάντως άγγιξε πρώτη το γκολ στο 14΄ με πέναλτι, αλλά ο Κότνικ απέκρουσε την εκτέλεση του Μπαρμπάρο.

Ο Ιωνικός ξύπνησε και με τον Οικονομίδη στο 21′ και με το φάουλ του Ντε Βινσέντι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Το τελικό σκορ για τους Νικαιώτες διαμόρφωσε στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης ο Ντάουντα.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπόσα, Φουρλάνος, Τσαφταρίδης, Ντέτλερ, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης, Ράμος, Παντελίδης, Μπαρμπάρο, Μπαστακός.

Ιωνικός (Σίμος): Κότνικ, Γκοράνοφ, Τζανακάκης, Μίκο, Ζάχαβι, Κονσόλα, Γκίνι, Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης, Γιακουμάκης, Ντα Σίλβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο