fbpx

Σούρερ: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς» (vid)

Σούρερ: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς» (vid)

Ο Γκάμπριελ Σούρερ μίλησε μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τη Λαμία και ανέφερε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Λαμία δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ούτε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεχτήκαμε το γκολ και έγινε ό,τι έγινε.

Έχουμε άγχος, δεν μπορούμε να ανατρέψουμε τα πράγματα και είναι δύσκολο να εφαρμόσουμε ό,τι δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την ΑΕΚ».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Γκάμπριελ Σούρερ στην COSMOTE TV μετά το ματς με τη Λαμία”,”description”:”Οι δηλώσεις του Γκάμπριελ Σούρερ στην COSMOTE TV μετά το ματς με τη Λαμία”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8xMC8wMS8xNC81MF8xNl82NTE5ODcyOGU4NGFjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M52S”,”uploadDate”:”2023-10-01T14:51:13.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvx6q38pz78h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο