fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3: Επιβλητική νίκη με Ποντένσε (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3: Επιβλητική νίκη με Ποντένσε (vid)

Με μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννινα με εύκολο τρίποντο, 0-3 επί του ΠΑΣ στην 7η αγωνιστική της Super League.

Με το ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο χορτάρι και έκλεισε τον ΠΑΣ στη περιοχή του δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις. Η ορμητικότητα των “ερυθρολεύκων” καρποφόρησε στο 17′. Μετά από ωραίο γύρισμα του Ορτέγκα, η μπάλα έφτασε στον Ποντένσε που έκανε το δυνατό σουτ, έγινε κόντρα στον Παντελάκη και κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Το γκολ έδωσε άλλον αέρα στους Πειραιώτες, αποδιοργάνωσε τον ΠΑΣ κι έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους και για άλλα γκολ. Στο 21′ ο Κλέιμαν έσωσε σε τετ α τετ με τον Ελ Κααμπί και στο 23′ ο Ποντένσε με δυνατό σουτ και λάθος υπολογισμό του Κλέιμαν έγραψε το 0-2.

Μετά το 30′ οι γηπεδούχοι αναγκαστικά βγήκαν πιο μπροστά και προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αντίθετα απείλησε ο Ελ Κααμπί στο 38′ αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει για να βρει γκολ νωρίς και στο 49′ κεφαλιά του Μπάλαν έφυγε άουτ, τη στιγμή ποι οι Πειραιώτες είχαν κατά νου ότι και πέρσι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο αλλά ο ΠΑΣ ισοφάρισε τελικά 2-2.

Το ματς άνοιξε και οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Ο Μαρτίνεθ βρήκε ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες και πέρασε τον Μασούρα στη κορυφή της επίθεσης αντί του Ελ Κααμπί.

Στο 69′ κεφαλιά του Ντόη έσωσε πάνω στη γραμμή ο Σόρια, ενώ το 0-3 έσωσε στο 76′ ο Κλέιμαν αποκρούοντας δυνατό σουτ του Ροντινέι. Στο 81′ ο Γιόβετιτς έχασε ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ, όμως στο 92′ ο κορυφαίος του ματς ο Ροντινέι με έξοχο κοντρόλ και σουτ έγραψε το τελικό 0-3.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στους “Ζωσιμάδες”

Ο διαιτητής Μανούχος “κιτρίνισε” τους Λιάσο, Πορόζο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Τσαούσης, Μπιλμπάο, Λιάσος (62′ Μπεγκάλα),  Τζίμας (75′ Γκάρο), Παμλίδης, Ροσέρο (62′ Εφορντ), Μπάλαν (75′ Κόντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Φρέιρε (46′ Πορόζο), Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης (46′ Γιόβετιτς), Ποντένσε (66′ Μασούρας), Μπιέλ (84′ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί (66′ Καρβάλιο).

*Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση ενός πανό των οπαδών του ΠΑΣ που έγραφε “Υπάλληλοι δολοφόνοι” και το οποίο αρνούνταν να κατεβάσουν για να αρχίσει το ματς, παρά τις παραινέσεις των παικτών των γηπεδούχων. Τελικά το κατέβασαν αφού διαιτητές και Ολυμπιακός είχαν αποχωρήσει στα αποδυτήρια. Το πανό πάντως εμφανίστηκε ξανά στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο