fbpx

Παναγίδης: «Μόνο νίκη με Κηφισιά»

Παναγίδης: «Μόνο νίκη με Κηφισιά»

Ο Μιχάλης Παναγίδης στις δηλώσεις του στη NOVA σχολίασε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία με τον Άρη και τόνισε τη σημασία της νίκης επί της Κηφισιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι του Άρη είπε: «Στον αγώνα με την Κηφισιά θέλουμε μόνο τη νίκη, για να επανέλθουμε σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Έχουμε προετοιμαστεί σωστά, για να φτάσουμε στο τρίποντο. Δεν περιμένουμε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά έχει καλούς παίκτες, που χρειάζονται προσοχή. Θα προσπαθήσουμε, όμως, να νικήσουμε».

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον σημερινό αντίπαλό του: «Αυτό που πρέπει να προσέξουμε από τον αντίπαλο είναι η μετάβαση από την άμυνά του στην επίθεση.

Όταν κερδίζουν την μπάλα οι παίκτες της Κηφισιάς φεύγουν γρήγορα μπροστά. Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να νικήσουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη: «Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Επιπλέον, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, πετυχαίνοντας γκολ».

Για το ντεμπούτο του με τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία και τα συναισθήματά του γι’ αυτό το γεγονός: «Νιώθω πολύ όμορφα που αρχίζω να μπαίνω στα παιχνίδια. Δουλεύω καλά κι αυτό βγαίνει.

Αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Δέχομαι πολλά μηνύματα από τους φίλους της ομάδας κι αυτό με ευχαριστεί»!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο