fbpx

Λαμία – Παναιτωλικός 1-0: Ο Καρλίτος ο μίστερ «τρίποντος» (vid)

Λαμία – Παναιτωλικός 1-0: Ο Καρλίτος ο μίστερ «τρίποντος» (vid)

Η Λαμία με γκολ (ποιου άλλου;) του Καρλίτος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, έφτασε στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στα «τρίποντα», ενώ σήμερα δεν πήρε ούτε βαθμό, διότι ήταν άστοχος ο Καρέλης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7’. Ο Λόνγκο βρήκε χώρο από δεξιά, έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή, με τον Καρλίτος να παίρνει την κεφαλιά και να νικά από κοντά τον Καπίνο, για το 1-0!

Στο 13’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση μετά από λάθος του Πέρες, με τον Καρλίτος να μοιράζει στον Τσιλούλη, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 25’ ο Ζοάο Πέδρο πήγε να σκοράρει με τακουνάκι, αλλά ο Παπαδόπουλος πρόλαβε, έβαλε το πόδι του και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Το ματς στη συνέχεια ισορρόπησε με τη Λαμία να φτάνει μέχρι έξω από την περιοχή του Κοσέλεφ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση μέχρι την εκπνοή του πρώτου μέρους. Οι Καρέλης, Ζοάο Πέδρο ήταν εκτός αγώνα και γι’ αυτό η ομάδα του δεν δημιούργησε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι δύο επιθετικοί της ομάδας του Αγρινίου συνεργάστηκαν, έστω κι αν δεν το ήθελαν! Ο Καρέλης σούταρε, ο Ζοάο Πέδρο βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, έβαλε την προβολή, αλλά ο Κοσέλεβ έσβησε τον κίνδυνο.

Έχασε το άχαστο

Στο 51’ ο Σενγκέλια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Νίκο Καρέλη, ο οποίος αστόχησε σε άδειο τέρμα. Εχασε δηλαδή το… άχαστο ο έμπειρος επιθετικός. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά δεν δημιούργησε άλλη μεγάλη φάση.

Στο 81’ ο Καρέλης είχε πάλι χώρο να εκτελέσει, αλλά ήταν εντελώς άστοχος.

Γκολ: 7’ Κάρλιτος

Διαιτητής: Παν. Τσιάρας (Καβάλας)

Kίτρινες: Νούνιες, Σαντάνα /Ζοάο Πέδρο, Τορεχόν, Χουάνπι, Ντίας

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Σαντάντα, Νούνιες (60’ Αμαράλ), Σλίβκα (88’ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (61’ Τόσιτς), Λόνγκο (61’ Ακούνια), Καρλίτος (79’ Στάνκο).

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαλής, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Τορεχόν (93’ Μαυρίας), Πέρες (86’ Ντίας), Φρ. Ντουάρτε (70’ Ξενιτίδης), Μπαλντασάρα (79’ Χουάνπι), Σενγκέλια (86’ Βοϊλης), Ζοάο Πέδρο, Καρέλης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαμία – Παναιτωλικός 1-0 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Λαμία – Παναιτωλικός 1-0 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8xMC8wMS8xNC81N18wM182NTE5ODhiZjdkNjA4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M24S”,”uploadDate”:”2023-10-01T14:55:03.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvx6rsgad2fd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο