fbpx

Γερεμέγεφ: «Χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου» (vid)

Γερεμέγεφ: «Χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου» (vid)

Έχοντας πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ εμφανίστηκε ικανοποιημένος που μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δείτε τα όσα είπε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Όμως δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε μέσα στην έδρα μας. Η νίκη είναι πάντα αυτό που μετρά περισσότερο και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο επόμενο ματς. Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Η σέντρα του Φίλιπ (Μλαντένοβιτς) ήταν εξαιρετική και μπόρεσα να στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή είναι η δουλειά του επιθετικού. Είχα πριν δύο καλές στιγμές, στην τρίτη σκόραρα. Ξέρω πως ο Φίλιπ, αλλά και ο Χουάνκαρ έχουν πολύ καλό αριστερό πόδι και μπορούν να βρουν τους επιθετικούς».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην COSMOTE TV μετά το ντεμπούτο του στη Super League”,”description”:”Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην COSMOTE TV μετά το ντεμπούτο του στη Super League”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8xMC8wMS8xOS8yOF8yOF82NTE5Yzg1YzlhNjM5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M16S”,”uploadDate”:”2023-10-01T19:30:43.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvxcmyys1v8p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο