fbpx

Άρης – Κηφισιά 1-1: Με ψυχή οι φιλοξενούμενοι τιμώρησαν τους “κίτρινους” (vid)

Άρης – Κηφισιά 1-1: Με ψυχή οι φιλοξενούμενοι τιμώρησαν τους “κίτρινους” (vid)

Μετά τη συντριβή του από τον Ολυμπιακό, ο Άρης φανερά επηρεασμένος παραχώρησε 1-1 στην ψυχωμένη Κηφισιά στην 7η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν με τον Οζέγκοβιτς. Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν ήταν επικίνδυνος. Όμως στην πρώτη καλή επίθεση του στο 24′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Γύρισμα του Φεράρι, κεφαλιά πάσα του Σουκεϊμάνοφ στον Μορόν που με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο β’ μέρος το ματς κινήθηκε στα ίδια μέτρια επίπεδα χωρίς πολλές φάσεις αλλά με την Κηφισιά πιο επιθετική αφού έψαχνε τρόπους να φτάσει στην ισοφάριση. Και τελικά τα κατάφερε στο 70′ όταν από τη σέντρα του Μασούρα ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά έγραψε το 1-1. 

Για τον Άρη η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στις καθυστερήσεις με τον Κάρλσον.

Ο διαιτητής Πουλικίδης “κιτρίνισε” τους Φαμπιάνο, Ζαμόρα, Παπασάββα, Αντερέγκεν, Μποτία, Βαφέα, Αναγνωστόπουλο, Γκόμπελιτς, Κωνσταντακόπουλο.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο (83’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Ζαμόρα), Νταρίντα, Πάρντο (57’ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (69’ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (58’ Κάρλσον), Μορόν

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Λούμορ, Βαφέας, Μποτία (84’ Κωνσταντακόπουλος), Τσάπαν, Μασούρας, Παπασάβας (69’ Πέιος), Αντερέγκεν (62’ Ματέους), Τετέι, Οζέγκοβιτς (84’ Γκόμπελιτς), Ίλιεφ (62’ Μπιφουμά).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο