fbpx

Άστον Βίλα – Μπράιτον 6-1: Ήττα ολκής πριν την Μαρσέιγ για τους «Γλάρους» – Τρομεροί οι «Χωριάτες»

Άστον Βίλα – Μπράιτον 6-1: Ήττα ολκής πριν την Μαρσέιγ για τους «Γλάρους» – Τρομεροί οι «Χωριάτες»

Η Άστον Βίλα με κυρίαρχο ποδόσφαιρο σς όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πάρει την νίκη επί της Μπράιτον με 6-1 για την 7η στροφή της Premier League, με τον Ουάτκινς να είναι ο MVP του αγώνα, καθώς σημείωσε Χατ-Τρικ.

Το ματς:
Οι «χωριάτες» εμφανίστηκαν στο γήπεδο με όρεξη για επίθεση και γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, πράγμα που κατάφεραν, αφού άνοιξαν το σκορ στο 14′ με τον Ουάτκινς, ο οποίος στο 21′ έβαλε και δεύτερο γκολ.

Η Μπράιτον δεν είχε προλάβει συνέλθει από τα δύο γκολ που δέχτηκε και ο Εστουπινιάν έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην Άστον Βίλα καθώς έβαλε αυτογκόλ στο 26′.

Το 3-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την Άστον Βίλα να φεύγει στα αποδυτήρια με την ψυχολογία στα ύψη.

Στο δεύτερο μέρος οι «Γλάροι» ήθελαν να βγάλουν αντίδραση και ο Ανσού Φατί κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με γκολ στο 50ό λεπτό, αλλά οι παίκτες της Βίλα είχαν την απάντηση ξανά με τον Ουάτκινς, ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ στο 65′.

Από εκεί και μετά, ο αγώνας έμοιαζε περίπατος για την Άστον Βίλα και «βουνό» για την Μπράιτον που γνώριζε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα με 6-1 αφού ο Ράμσεϊ έβαλε το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων στο 85′ και ο Λουίζ στο 90+7′, έδωσε την χαριστική βολή.

Η Μπράιτον έφυγε με το κεφάλι κατεβασμένο από την έδρα της Άστον Βίλα, λίγες ημέρες πριν το ματς με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Europa League.

Γκολ: Ουάτκινς 14′, 21′, 65′, Εστουπινιάν 26′ (Αυτογκόλ), Ανσού Φατί 50′, Ράμσεϊ 85”

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνεζ, Κόνσα, Τόρες, Κας, Ντίνιε, Καμαρά, Λουίζ, ΜακΓκίν, Ντιαμπί, Ζανιόλο, Ουάτκινς

Μπράιτον: (Ντε Ζέρμπι): Στιλ, Βέλτμαν, Εστουντιάντες, Ντανκ, Γουέμπστερ, Γκλίμουρ, Χίνσεγουλντ, Μιτόμα, Ουέλμπεκ, Μαρτς, Φέργκιουσον

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο