fbpx

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Επαρχικό ντέρμπι στις Σέρρες

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Επαρχικό ντέρμπι στις Σέρρες

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη του, καθώς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κι ας μην έχει πάρει όσους βαθμούς θα ήθελε, ωστόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι δύσκολος αντίπαλος και αήττητος εκτός έδρας.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός πέτυχε και την πρώτη του νίκη κόντρα στη Λαμία (2-0), σε ένα ματς που είχε ανώτερη εικόνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και με τα γκολ των Άλεξιτς και Στάικου πήρε το αποτέλεσμα που άξιζε.

Έτσι, με έξι βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να χτίσει ένα σερί νικών και καλών εμφανίσεων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 9η θέση με πέντε βαθμούς και θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Πανσερραϊκό, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά την προετοιμασία του αγώνα, ο Στάικος είδε τους Τζίμα και Τσαούση να επιστρέφουν στην αποστολή καθώς εξέτισαν την ποινή τους, ενώ οι Τζίνο και Καραχάλιος ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες μέρες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κύρκος και Ριένστρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο