fbpx

Κόουλμαν: «Με αυτόν τον διαιτητή δε θα παίρναμε κάτι και μέχρι το πρωί να παίζαμε» (vid)

Κόουλμαν: «Με αυτόν τον διαιτητή δε θα παίρναμε κάτι και μέχρι το πρωί να παίζαμε» (vid)

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις εξέφρασε ο Κρις Κόουλμαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, ωστόσο, πρόσθεσε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι. Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, τους πρωταθλητές, εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θέλαμε δικαιοσύνη. Όταν έχεις να παίξεις κόντρα στην ΑΕΚ περιμένεις πίεση. Δείξαμε σθένος, μαχητικότητα, κερδίσαμε μονομαχίες και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν στην COSMOTE TV μετά το ματς με την ΑΕΚ”,”description”:”Οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν στην COSMOTE TV μετά το ματς με την ΑΕΚ”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yOC8yMC8zMV8yN182NTE1ZTI5ZmUwMDFmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M11S”,”uploadDate”:”2023-09-28T20:32:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvuu3low51uh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο