fbpx

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Για το «σεφτέ» στην έδρα της η Ένωση – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Για το «σεφτέ» στην έδρα της η Ένωση – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Η ΑΕΚ, λίγες ημέρες έπειτα από τις σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες της επί των Μπράιτον και Παναθηναϊκού, επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, ψάχνοντας την πρώτη της εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» είναι ανεβασμένη και στόχος είναι η δημιουργία ενός νικηφόρου σερί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην αποστολή της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί που ανάρρωσε πλήρως μετά τη λοίμωξη που πέρασε, όσο και ο Εχσάν Χατζισαφί που είχε υποστεί ελαφρά διάσειση στον αγώνα με την Μπράιτον.

Αντίθετα, παραμένει εκτός ο Ντομαγκόι Βίντα λόγω του χτυπήματος στα πλευρά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στους Ορμπελίν Πινέδα και Μιλάντ Μοχαμάντι. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Τομ Φαν Βέερτ για λόγους τακτικής

Χωρίς «τρίποντο» είναι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα οι Περιστεριώτες που, ωστόσο, έδειξαν καλά δείγματα στην ισοπαλία στο Ηράκλειο, ωστόσο αναζητούν την πρώτη τους, νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν νέα προβλήματα ή επιστροφές για τους φιλοξενούμενους. Εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Τουρ Ντιρκς, μετά την κάκωση που είχε υποστεί στο γόνατο, όπως και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος έχει αναρρώσει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του και αναμένεται σύντομα να συμπεριληφθεί σε αποστολή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο