fbpx

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Πετούσε φωτιές ο Δικέφαλος, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ (vid)

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Πετούσε φωτιές ο Δικέφαλος, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ (vid)

Ο ΠΑΟΚ «πετούσε» φωτιές στην Τούμπα και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τάισον που έδωσε δύο ασίστ, κατέκτησε μία εύκολη νίκη επί του Βόλου με σκορ 3-0.

Οι γηπεδούχοι στην ουσία έκαναν μία δυνατή προπόνηση και έφτασαν τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα ακολουθώντας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρέσκαρε και πάλι την ενδεκάδα της ομάδας του και σε σχέση με τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε εννέα αλλαγές, τους Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Την πρώτη ευκαιρία του ματς έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κοτάρσκι να αποκρούει στο 5’ το σουτ του Μαχαίρα. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος κυριάρχησε και μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λέπτου είχε πετύχει δύο γκολ και είχε δύο δοκάρια.

Στο 18’ ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Σαμάτα το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος. Στο 24’ ο Σβαμπ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Βόλου και στην συνέχεια ο Τσιγγάρας αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής κατάφερε να στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 28’ ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Σάστρε.

Κουλιεράκης – Μουργκ

Το σκορ άνοιξε στο 39’. Ο Τάισον εκτέλεσε φάουλ και ο Κουλιεράκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τάισον, ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια, μοίρασε νέα ασίστ. Ο Βραζιλιάνος με φοβερή κούρσα πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, συνέχισε και με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον αμαρκάριστο Μουργκ, ο οποίος έκανε το 2-0.

Σαμάτα

Στο 48’ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ με τον Παπαδόπουλο να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει. Το 3-0 έγινε στο 55’. Ο Σαμάτα έφερε την μπάλα μπροστά του μετά από κακό διώξιμο των παικτών του Βόλου και με ωραία εκτέλεση ανέβασε το δείκτη του σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 58’ ο Τσοκάνης έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας της ομάδας, μετά από προσπάθεια του Ζίβκοβιτς.

Στο 65’ ο Λουτσέσκου έκανε και τρεις αλλαγές, καθώς την Κυριακή ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στο ματς πέρασαν οι Κωνσταντέλιας, Οζντόεφ και Ντεσπότοφ κι αυτό δείχνει και το βάθος που έχει στο πάγκο του ο Δικέφαλος.

Γκολ: 39’ Κουλιεράκης, 45’+1’ /Μουργκ, 55’ Σαμάτα.
Δοκάρια: 24’ Σβαμπ, 28’ Σάστρε
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος
Κίτρινες: / Τάχατος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (77’ Νάσπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65’ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς (65’ Νεσπόντοφ, Τάισον (65’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ, Σαμάτα (81’ Τζίμας).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο (56’ Kαλογερόπουλος), Λούνα, Τάχατος, Τσοκάνης (80’ Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (46’ Ενγκίν), Κόμπα (64’ Μεταξάς), Κορνέ, Μαχαίρας, Γκαρσία (64’ Μωραΐτης).

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στην Τούμπα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο