fbpx

Κηφισιά – Λαμία 1-1: Στα χασομέρια σώθηκε πάλι η ομάδα του Αναστασίου (vid)

Κηφισιά – Λαμία 1-1: Στα χασομέρια σώθηκε πάλι η ομάδα του Αναστασίου (vid)

Η Κηφισιά ήταν καλύτερη από την Λαμία, έχασε αρκετές ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος της, αλλά στο 84’ βρέθηκε να χάνει 1-0.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως δεν θα αποφύγει την ήττα, ήρθε ένας «κεραυνός» στο 95′ από τον Λούμορ που ισοφάρισε . Κι αυτό το έχει ξανακάνει στην Σούπερ Λίγκα1…

Δοκάρι

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις, ωστόσο οι αντίπαλες ομάδες δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα. Μόλις στο 1’ ο Λόνγκο πάσαρε στον Τόσιτς, ο οποίος σούταρε πάνω στον Αναγνωστόπουλο. Στο 18’ ο 36χρονος Σέρβος εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Σιμόν σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Στο 33’ ο Ιλιεφ βρήκε χώρο, σούταρε, όμως ήταν άστοχος. Στο 36’ ο Μπιφουμά έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή, ο Ίλιεφ δεν βρήκε την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Κρισιούμα, ο οποίος αστόχησε. Στο επόμενο λεπτό είχαν ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι με τον Λόνγκο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Πίεση

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεζαν για να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ. Στο 49’ ο Ιλιεφ τροφοδότησε τον Κρισιούμα, τον οποίο σταμάτησε ο Παπαδόπουλος. Στο 56’ η Κηφισιά είχε δοκάρι με σουτ – οβίδα του Μασούρα.

Στο 60΄ η νεοφώτιστη ομάδα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς, ενώ στο 67’ και στο 68’ πλησίασε στο γκολ με τον Τεττέι. Η πίεση των παικτών του Γιάννη Αναστασίου ήταν μεγάλη και στο 70’ και στο 77’ ο Οζέγκοβιτς έχασε κι άλλες ευκαιρίες.

Χρυσή αλλαγή

Ομάδα που δεν σκοράρει, παθαίνει τη ζημιά. Στο 84’ η Λαμία βρήκε το γκολ (0-1) με τον Ακούνια, ο οποίος νίκησε τον Αναγνωστόπουλο μέσα από τη μικρή περιοχή. Ο σκόρερ μόλις είχε μπει στο παιχνίδι.

Η Κηφισιά έχει μετάλλο τελικά και ισοφάρισε στα χασομέρια του αγώνα, όπως συνέβη και κόντρα στον Πανσερραϊκό. Το 1-1 έγινε στο 95’ με σκόρερ τον Λούμορ που νικησε τον Κοσέλεφ με έναν «κεραυνό», μετά από πάσα του Οζέγκοβτς.

Στο 96’ αποβλήθηκε ο Ιπαλίμπο και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κρισιούμα.

Γκολ: 95’ Λούμορ /84’ Ακούνια Ματίας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Κόκκινη: 96’ Ιπαλίμπο

Κίτρινες: Οζέγκοβιτς, Παπασάββας /Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Ακούνια

Kηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88’ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65’ Τεττέι), Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν), Κρισιούμα, Οζέγκοβιτς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Koσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (75’ Παούλαβετς), Σίντκλεϊ, Σαντάνα (70’ Στάνκο), Νούνιες (82’ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69’ Μούλα), Καρλίτος (65’ Τσιλουλής), Λόνγκο.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κηφισιά – Λαμία 1-1 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Κηφισιά – Λαμία 1-1 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yNy8xNy8yMF81OF82NTE0NjQ3YTAyZDhkLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M48S”,”uploadDate”:”2023-09-27T17:21:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvtve131rit5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο