fbpx

Futsal Super League, 3η αγωνιστική: Δυνατές “μάχες” σε Βύρωνα, Ικόνιο και Σαλαμίνα

Futsal Super League, 3η αγωνιστική: Δυνατές “μάχες” σε Βύρωνα, Ικόνιο και Σαλαμίνα

Πολλές δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης και εμβόλιμης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, και με την Λαμία να έχει ρεπό. Δύο αγώνες θα γίνουν το βράδυ της Τετάρτης (27/9), και άλλοι τέσσερις αύριο Πέμπτη (28/9).

Απόψε στις 22:00 θα διεξαχθούν παράλληλα δύο παιχνίδια με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο Μετς ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, μετά την ήττα από τον ΑΣΕΔ το περασμένο σαββατοκύριακο.

Στο Κλειστό του Αγ. Δημητρίου, οι Τράχωνες θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ σε μία αρκετά δύσκολη αποστολή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει τους πρώτους βαθμούς, σε αντίθεση με την «’Ένωση» που μετρά δύο δύο “εκκωφαντικές” νίκες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης θα ξεκινήσει η αναμέτρηση στο Κατσιμήδειο, ανάμεσα στην Υπεροχή Τρικάλων και την AEL Futsal. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ οι Θεσσαλοί πήραν την πρώτη νίκη τους κόντρα στη Λαμία, και ευελπιστούν στο 2/2.

Ένα τέταρτο αργότερα (21:15) η Κόμπρα ΑΠΣ θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή ΑΣΕ Δούκα στον Βύρωνα, στο ίσως πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Κόμπρα ακόμα ψάχνει τα πατήματά της στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ οι “μπλε” θέλουν να πάρουν τη νίκη ώστε να πηγαίνουν “χέρι-χέρι” με την ΑΕΚ.

Στις 21:30 το Νέο Ικόνιο θα υποδεχθεί τον Ερμή Ζωγράφου, με τις δύο ομάδες να υπόσχονται πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν το αήττητο ως τώρα και στόχος τους είναι να φύγουν με το “διπλό” από το Ικόνιο.

Τέλος, η Σαλαμίνα θα παίξει κόντρα στην Α.Σ. Αθήνα 90′ στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 3ης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετρούν δύο νίκες οι νησιώτες ως τώρα, ενώ η ομάδα της πολιτείας μόλις έναν βαθμό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 27/9:
Παναθηναϊκός Α.Ο.-Α.Ο. Πήγασος Αγίας Παρασκευής | Κλειστό Μετς, 22:00
Τράχωνες Αλίμου-ΑΕΚ | Κλειστό Αγ. Δημητρίου, 22:00

Πέμπτη 28/9:
ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων-ΑΕΛ Futsal | Κλειστό Κατσιμήδειο, 21:00
Κόμπρα ΑΠΣ-ΑΣΕ Δούκα | Κλειστό Βύρωνα, 21:15
Νέο Ικόνιο Α.Ο. Σάλας-Ερμής Ζωγράφου | Κλειστό Νέου Ικόνιο, 21:30
Σαλαμίνα ΓΣ-Α.Σ. Αθήνα 90′ | Κλειστό «Ν. Γραμματικός», 22:00

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο