fbpx

ΑΕΚ: Αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες – Άνοιξε το περιβόητο πανό (vid)

ΑΕΚ: Αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες – Άνοιξε το περιβόητο πανό (vid)

Η ΑΕΚ συνεχίζει να αντιδρά για το περιβόητο πανό το οποίο στην είσοδο των ομάδων άνοιξε με παίκτες και προπονητή να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι στην Ένωση πήγαν προς τη φυσούνα δείχνοντας την αγανάκτησή τους κάνοντας πράξη την απειλή ότι δεν αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενήργησαν άμεσα και με γρήγορες κινήσεις κατέβασαν το πανό που έγραφε «Free The Boys».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αποχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ μέχρι να κατέβει το πανό των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού”,”description”:”Αποχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ μέχρι να κατέβει το πανό των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yNS8xOC8yMF81NV82NTExY2Y4N2MxM2EwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M39S”,”uploadDate”:”2023-09-25T18:20:33.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvs7e39o7zgp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο