fbpx

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2: Οι Αρκάδες πέρασαν από τον Βόλο και έδειξαν πως φέτος στοχεύουν στα πλέι οφ (vid)

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2: Οι Αρκάδες πέρασαν από τον Βόλο και έδειξαν πως φέτος στοχεύουν στα πλέι οφ (vid)

Ο Αστέρας άλωσε τον Βόλο (2-1) και με το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα ανέβηκε στους 7 βαθμούς και αναμένεται να είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα του ματς και άνοιξαν το σκορ στο 7’. Ο Ασλανίδης δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά τη μπάλα, αυτή έπεσε στα πόδια του Μιριτέλο, ο οποίος με ένα ξερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 9’ ο Σίτο από αριστερά πήγε να νικήσει τον Παπαδόπουλο στην κλειστή του γωνία, ωστόσο ο γκολκίπερ του Βόλου απέκρουσε με το πόδι σε κόρνερ.

Στο 16’ ο Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία. Ο Κρέσπι έφυγε στην αντεπίθεση, σέντραρε στην περιοχή και ο Μπαρτόλο με βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι!

Το 0-2 έγινε στο 22’. Εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι από τον Μπαρτόλο, ο Γκρόζντανιτς νίκησε στον αέρα και τον Λούνα και τον Τσοκάνη και με κεφαλιά «είδε» δίχτυα.

Τρεις αλλαγές

Ο Κώστας Μπράτσος για να δώσει πνοή στην ομάδα του προχώρησε σε τρεις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο 47’ σουτ του Σίτο, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 55’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Παπαδόπουλος σε μία έξοδο του, μετά από κόρνερ, βρήκε με τις γροθιές τον Σιέλη. Ο αμυντικός του Βόλου τραυματίστηκε μάλιστα στη φάση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε στο 59’ εύστοχα ο Τρουιγέ και μείωσε το σκορ.

Στο 64’ ο Βόλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» στον Γκαρσία. Ο Αστέρας έψαχνε κι αυτός το γκολ και στο 69’ έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Μάντζης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, τελευταία στιγμή ο Τάχατος πάνω στο πλασέ έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Το παιχνίδι είχε γίνει ροντέο και στο 80’ ο Βόλος «άγγιξε» την ισοφάριση. Ο Μαχαίρας σέντραρε, αλλά το πλασέ του Ενγκίν από κοντά δεν βρήκε στόχο. Στο 88’ μακρινό σουτ του Καλτσά απέκρουσε με δυσκολία ο Σ. Παπαδόπουλος, ενώ στο 94’ ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε την μπάλα μετά από σουτ του Μαχαίρα.

Γκολ: 59’ πεν. Τρουιγέ / 7’ Μιριτέλο, 22’ Γκρόζντανιτς

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος

Κίτρινες: Μπερτόλιο, Γκαρσία Χουάν, Κόμπα, Τσοκάνης / Τζουκάνοβιτς, Αλβαρες, Ν. Παπαδόπουλος

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σ. Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης (59’ Τάχατος), Ασλανίδης (46’ Κόμπα), Λούνα, Τσοκάνης, Τρουϊγέ, Μπερτόγλιο (46’ Γκλάβτσιτς), Ντέλετιτς (46’ Μαχαίρας), Κουεντίν (76’ Ενγκίν Αχμάτ), Γκαρσία.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς (85’ Σουρλής), Μουνάφο (96’ Ντιαρά), Κρέσπι, Μπαρτόλο (85’ Ζουγλής), Σίτο (67’ Καλτσάς), Μιριτέλο (67’ Μάντζης).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βόλος ΝΠΣ – Αστέρας Τρίπολης 1-2 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Βόλος ΝΠΣ – Αστέρας Τρίπολης 1-2 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yNC8xOS8zMF8yOV82NTEwOGU1NWM0YWVlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M11S”,”uploadDate”:”2023-09-24T19:32:51.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvreauc9359t”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο