fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα -ΠΑΟΚ 1-3: Ο Κλέιμαν τα «δώρα», ο Κωνσταντέλιας τα γκολ

ΠΑΣ Γιάννινα -ΠΑΟΚ 1-3: Ο Κλέιμαν τα «δώρα», ο Κωνσταντέλιας τα γκολ

Με ηγέτη και σκόρερ (δύο τερμάτων) τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο στους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Και τα τρία γκολ προήλθαν από «δώρα» των αντιπάλων του, τα οποία δεν άφησε ανεκμετάλλευτα ο Δικέφαλος που έτσι και αλλιώς ήταν καλύτερος. Σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους που έδειξαν χαρακτήρα…

Σε σχέση με το παιχνίδι με την Ελσίνκι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε οκτώ αλλαγές, καθώς κράτησε στο βασικό σχήμα τους Κοτάρσκι, Κετζιόρα (ως στόπερ) και τον Ντεσπόντοφ. Λογική κίνηση, γιατί ήθελε να έχει φρεσκάδα η ομάδα του.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ και ήταν «δώρο» του Κλέιμαν. Το βολέ του γκολκίπερ του ΠΑΣ πήγε πάνω στον Τόμας και στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος ανενόχλητος σε κενό τέρμα έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 24’ έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Λιάσο, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Ο Σόρια εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα του Δικέφαλου κοιμήθηκε και ο Παμλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν σε σύγχυση και ο ΠΑΣ έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με τους Εραμούσπε (27’) και Παμλίδη (29’).

Δεύτερο δώρο

Το 1-2 έγινε στο 33’. Ο Κιάκος έκανε κακή πάσα, ο ΠΑΟΚ έφυγε εξαιρετικά στην κόντρα με τον Κωνσταντέλια να κάνει ιδανικό τελείωμα δίνοντας και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του. Το «δώρο» αυτή τη φορά ήταν από τον 25χρονο αμυντικό. Στο 47’ ο Παμλίδης σέντραρε και ο Κεντζιόρα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στην επόμενη φάση ο Εραμούσπε έκανε την κεφαλιά αμαρκάριστος, όμως δεν βρήκε στόχο.

Ο Δικέφαλος είχε προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία και γι’ αυτό ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Σβαμπ. Στο 63’ ο Κωνσταντέλιας έχασε ευκαιρία να κάνει χατ τρικ, αλλά αυτή τη φορά το σουτ του νεαρού άσου απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Τρίτο «δώρο»

Στο 77’ ο Κλέιμαν έκανε ριψοκίνδυνη πάσα, ο ΠΑΟΚ έκλεψε την μπάλα, ο Σαματά πάσαρε στον Ζίβκοβιτς που με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-3. Και δεύτερο σοβαρό λάθος από τον γκολκίπερ του ΠΑΣ.

Μετά το τρίτο γκολ ακολούθησε σύρραξη, καθώς ο Ζίβκοβιτς πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς του ΠΑΣ και έδειξε με τα χέρια πως δεν τους ακούει, με τους παίκτες των γηπεδούχων να αντιδρούν και να ζητούν τον λόγο από τον Σέρβο επιθετικό. Στο 83’ ο Τάισον βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά δεν τον νίκησε.

Γκολ: 25’ Παμλίδης /4’ και 33’ Κωνσταντέλιας, 77′ Ζίβκοβιτς

Διαιτητής: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)

Κίτρινες: Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Παμλίδης/Κεντζιόρα, Ζίβκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (82’ Μπιλμπάο), Γκάρο (74’ Λώλης), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (62’ Μπάλαν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75’ Σάστρε), Κεντζιόρα (61’ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (58’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (58’ Ζίκοβιτς), Τάισον, Τόμας (75’ Σαματά).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο