fbpx

Άρης-Παναιτωλικός: Δοκιμασία για τους Θεσσαλονικείς – Το κανάλι του αγώνα

Άρης-Παναιτωλικός: Δοκιμασία για τους Θεσσαλονικείς – Το κανάλι του αγώνα

Άρης και Παναιτωλικός θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League .

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, έχοντας γνωρίσει την ήττα από ΟΦΗ και Λαμία, ενώ το μοναδικό της τρίποντο ήρθε εντός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει μαζί του τον Ρουπ, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία προκειμένου να χειρουργηθεί στο γόνατο. Εκτός θα είναι ο Τζούρασεκ, όπως και οι Σαβέριο και Πάβισιτς.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Κάρλσον ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός, θέλει να αφήσει πίσω του τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ, είναι η ουραγός της Stoiximan Super League, με δυο βαθμούς τους οποίους απέσπασε, από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανσερραϊκό.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σεμπάστιαν Μλάντεν, Μιχάλης Μπακάκης και Άγγελος Τσιγγάρας. Παρών σε αυτή είναι ο Χουάν Γκρατερόλ που απουσίασε από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής, όπως και ο Χάρης Μαυρίας.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης
Βοηθοί: Κόλλιας Αθανάσιος, Διαμάντης Λάμπρος
4ος: Πολυχρόνης Φώτιος
VAR: Περράκης Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο