fbpx

Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Με Μορόν και Λάζαρο καθάρισε το τρίποντο

Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Με Μορόν και Λάζαρο καθάρισε το τρίποντο

Ο Άρης έχοντας σε καλή μέρα τον Μορόν που σημείωσε δύο γκολ νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναιτωλικός απείλησε με το 0-1. Ωραία πάσα προς τον Καρέλη ο οποίος επιχείρησε να κρεμάσει τον Κουέστα αλλά αυτός με το ένα χέρι κατάφερε να σταματήσει τη μπάλα. Ο Αρης πήρε την πρωτοβουλία στη συνέχεια και στο 22’ άνοιξε το σκορ με δυνατό μακρινό συρτό σουτ του Μορόν (1-0). Το γκολ άνοιξε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 2ο ημίχρονο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει για να φτάσει την ισοφάριση αλλά ο Αρης ήταν εκείνος που έκανε το 2-0 και πάλι με τον Μορόν στο 55’ και ουσιαστικά καθάρισε γρήγορα το τρίποντο. Πάντως ο Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω και πίεσε να μειώσει το σκορ.

Όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και όχι μόνο αυτό αλλά στο 85’ ο Άρης έκανε και το 3-0 με τον Χριστοδουλόπουλο μετά από κεφαλιά του Μπράμπετς στο δοκάρι του Καπίνο. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Λάζαρου με τη φανέλα του Άρη κι έγραψε ιστορία αφού έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5!

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Πέρες, Οικονόμου.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (77’ Εμβοντό), Νταρίντα (88’ Παπανίδης), Σουλεϊμάνοφ (64’ Κάρλσον), Σαμόρα, Μενέντες (77’ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν (64’ Πάρντο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαυρίας, Μπρούνο Ντουάρτε (84’ Λιάβας), Οικονόμου, Σίλβα, Μπαλντασάρα (61’ Ξενιτίδης), Πέρες, Χουάνπι (84’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (61’ Ντίας), Ντουάρτε, Καρέλης (84΄Πέδρο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο