fbpx

Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0: Πρώτη νίκη σε πέντε λεπτά!

Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0: Πρώτη νίκη σε πέντε λεπτά!

Μετά από 12 χρόνια ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε πάλι στη φυσική του έδρα σε αγώνα Α’ Εθνικής. Οι Σερραίοι αντιμετώπισαν τη Λαμία για την 5η αγωνιστική και κατάφεραν μετά από τρεις σερί ισοπαλίες να φτάσουν στη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0.

Φτωχό από πλευράς φάσεων και με πολλά φάουλ ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 4′ με τον Μούργο και τη Λαμία να χάνει την πιο μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 25′ με τους Μαρτίνεθ και Καρλίτος.

Στο β’ μέρος ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη καλή φάση με την κεφαλιά του Αλεξιτς να σώσει ο Κοσέλεφ. Οι γηπεδούχοι είχαν τη πρωτοβουλία και μέσα σε ένα πεντάλεπτο κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ και να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 66′ ο Αλεξιτς πήρε το ριμπάουντ απο απόκρουση του Κοσέλεφ και άνοιξε το σκορ. Και στο 70′ με δυνατό σουτ ο Στάικος έγραψε και το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής Βάτσιος “κιτρίνισε” τους Στάνκο, Στάικο, Ακούνια.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (86′ Ντάνκερλούι), Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (63′ Χατζηστραβός), Τομάς (46′ Μασκανάκης), Άλεξιτς (93′ Μπαΐροβιτς).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (64′ Σαντάνα), Νούνιες (79′ Τσιλιανίδης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (64′ Λόνγκο), Καρλίτος (86′ Ακούνια), Τσιλούλης (46′ Τόσιτς).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο