fbpx

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουμπιτάνα γλίτωσε τους Περιστεριώτες από τα χειρότερα (vid)

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουμπιτάνα γλίτωσε τους Περιστεριώτες από τα χειρότερα (vid)

Ο Ατρόμητος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο «Γεντί Κουλέ», ωστόσο αντέδρασε στο τέλος και απέσπασε ισοπαλία από τον ΟΦΗ (1-1) με γκολ του Γιουμπιτάνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, οι Περιστεριώτες ένα και στο παιχνίδι θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί κι άλλα γκολ, καθώς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες.

Το ματς στο Ηράκλειο είχε «τρελό» ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν αλλεπάλληλες ευκαιρίες χωρίς να βρίσκουν δίκτυα μέχρι το πρώτο ημίωρο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και έχασαν ευκαιρίες με τους Αντζιέλσκι (4’), Ασεβέδο (18’), Ρομπάιγ (29’), ενώ ο ΟΦΗ είχε απειλήσει με τους Τοράλ (21’), Μπάκιτς (12’, 26’, 28’, 31’).

Οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτο ισορρόπησαν το παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 33’. Εξαιρετική σέντρα από τον Αμπάντα, ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά και έκανε εύκολα το 1-0!

Το γκολ του Βραζιλιάνου φορ «μούδιασε» τον Ατρόμητο για ένα δεκάλεπτο και στο 43’ απείλησαν και πάλι με τον Ρομπάιγ. Στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου ο Τοράλ αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Δοκάρια

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Ρομπάιγ σέντραρε, ο Βαλένσια έκανε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να βρίσκει στον Αμπάντα και να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 57’ δοκάρι είχε και ο ΟΦΗ. Οι Βούρος – Τοράλ συνεργάστηκαν άψογα, ο Ισπανός σούταρε με τον Τσιντώτα να βρίσκει την μπάλα, αυτή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο στο 77’ με τον Μοσκέρα, ενώ ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 86’. Ο Κεσχρίντα έκλεψε την μπάλα, ο Έντερ Γκονζάλες βρήκε εντυπωσιακά τον Γιουμπιτάνα και συτός με πλασέ έκανε το 1-1!

Στο 88’ ο Μοσκέρα σέντραρε με τον Καρώ να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.

Γκολ: 33’ Φελίπε /86’ Γιουμπιτάνα

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες: Μεγιάδο, Βούρος, Πασαλίδης / Φριντγιόνσον, Ασεβέσο, Γιουμπιτάνα, Κεσχρίντα

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (65’ Γκλάζερ), Γκαγέγκος (80’ Τοράρινσον), Μπάκιτς, Αμπάντα, Τοράλ (80’ Νέιρα), Φελίπε (72’ Μοσκέρα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντγιόνσον (46’ Κουντέ), Ρομπάιγ (74’ Βέργος), Καμαρά (64’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια (81’ Κουέν), Αντζιέλσκι

**Μια μεγάλη αγκαλιά από τους φιλάθλους του ΟΦΗ στην καμπάνια της ομάδας για την συγκέντρωση φιαλών αίματος για τα παιδιά που μάχονται με τον παιδικό καρκίνο. Μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών ήταν και ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ Γιουστίνας Γκασιούνας που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο “Γεντί Κουλέ”.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1 |HIGHLIGHTS”,”description”:”ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yMy8xNy8wMF8wM182NTBmMTk5M2NkMWZiLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M8S”,”uploadDate”:”2023-09-23T17:01:06.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvqgfql9o26x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο