fbpx

Στάιν: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι και… 6-6» (vid)

Στάιν: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι και… 6-6» (vid)

Υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εμφανίσθηκε ο Μορίς Στάιν, λίγο μετά την «χορταστική» ισοπαλία 3-3, που παραχώρησε ο Αγιαξ στην Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του Europa League.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Άγιαξ – Μαρσέιγ 3-3 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Άγιαξ – Μαρσέιγ 3-3 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yMS8yMS8yMF8xNV82NTBjYjM4ZmJlMzFjLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M27S”,”uploadDate”:”2023-09-21T21:28:33.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvowqitnpppl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μας. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και η ομάδα έδωσε τα πάντα σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», επεσήμανε ο προπονητής του προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στην διοργάνωση και πρόσθεσε:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και… 6-6. Αυτός ο αγώνας ανοίγει πολλές καλές προοπτικές για το μέλλον. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι κρίμα πάντως, γιατί προηγηθήκαμε 2-0 και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε για το 4-2.

Ο τερματοφύλακας μας έκανε και πολλές αποκρούσεις. Δεν θέλω να μιλήσω για κρίση, είδα ένα υπέροχο ματς σε γεμάτο γήπεδο. Πιστεύω ότι η Μαρσέιγ έδειξε απόψε ότι είναι πολύ καλή ομάδα.

Έπαιξαν με διαφορετικό τρόπο και με νέους παίκτες. Αυτό είναι φυσιολογικό με έναν νέο προπονητή. Έπαιξαν πολύ καλά, αλλά δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο