fbpx

ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Ντεσπόντοφ και η ανάρτηση του Βούλγαρου (vid)

ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Ντεσπόντοφ και η ανάρτηση του Βούλγαρου (vid)

Πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ελσίνκι με 2-3, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Conference League ήταν ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ έκανε ντεμπούτο ως βασικός με τον «δικέφαλο του βορρά» και βρήκε δίχτυα, ενώ έδωσε και μία ασίστ στον Κουλιεράκη.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”MVP | Έδειξε την κλάση του ο Ντεσπόντοφ!”,”description”:”Έδειξε την κλάση του ο Ντεσπόντοφ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yMS8yMy8yOV8yN182NTBjZDFkN2M3MGJiLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M48S”,”uploadDate”:”2023-09-21T23:31:05.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvozfydf5w0p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

O Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε ποστ στα social media όπου αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν το είχα φανταστεί καλύτερο. Ένα ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ που θα το θυμάμαι για καιρό», έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο