fbpx

Μπράιτον-ΑΕΚ: Έτσι σχολίασε ο Μάικλ Όουεν το διπλό της Ένωσης (vid)

Μπράιτον-ΑΕΚ: Έτσι σχολίασε ο Μάικλ Όουεν το διπλό της Ένωσης (vid)

Ο Μάικλ Όουεν εξέφρασε τον θαυμασμό του για το γκολ που πέτυχε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, αλλά σχολίασε πως τα άλλα δύο τέρματα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράιτον ήταν τυχερά.

Ο παλαίμαχος Άγγλος φορ σχολίασε για λογαριασμό του TNT Sports, τη νίκη της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε σε όλη την αναμέτρηση.

«Απίστευτο τελείωμα! Το είχαν σχεδιάσει. Εγώ με το κεφάλι δεν έχω πετύχει τόσα γκολ, δεν μπορούσα να σκοράρω με κεφαλιά από τόσο μακριά (γέλια).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μπράιτον – ΑΕΚ | ”Ζωγραφίζει” η Ένωση, 0-1 με ασύλληπτη κεφαλιά του Σιντιμπέ!”,”description”:”Μπράιτον – ΑΕΚ | ”Ζωγραφίζει” η Ένωση, 0-1 με ασύλληπτη κεφαλιά του Σιντιμπέ!”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8yMS8xOS8yMV80OV82NTBjOTdjZDUzMzYzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M10S”,”uploadDate”:”2023-09-21T19:20:59.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvou6mfyi8k1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ήταν πολύ ποιοτικό γκολ, αλλά τα άλλα δύο της ΑΕΚ είχαν αρκετή δόση τύχης» είπε αρχικά ο Όουεν και πρόσθεσε αναφερόμενος στο τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια της διοργάνωσης η Μπράιτον: 

«Η Μπράιτον πήρε πολύτιμα μαθήματα. Το πρόβλημα ήταν ότι όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συχνά τέτοιες περιστάσεις μπορεί να γίνουν πιο σημαντικές από το παιχνίδι καθεαυτό και χάνεις τη συγκέντρωση. Είναι το πρώτο βήμα ενός μακριού ταξιδιού στην Ευρώπη για την Μπράιτον, καθώς με τον τρόπο που παίζουν θα έχουν σταθερή παρουσία και τα επόμενα χρόνια.

Αν είναι να χάσεις ένα παιχνίδι, καλύτερα να είναι στην αρχή, γιατί έχεις αρκετό καιρό για να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Θα πρέπει όμως να πας να κερδίσεις σε μια δύσκολη έδρα, όπως του Άγιαξ ή της Μαρσέιγ. Αν κάνουν τρεις νίκες, πιστεύω πως θα έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν. Μπορούν να τα καταφέρουν». 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο