fbpx

«Θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με αυτοπεποίθηση»

«Θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με αυτοπεποίθηση»

Τη δυσκολία της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην έναρξη των ομίλων του Europa Conference League, παραδέχτηκε ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας.

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το αυριανό ματς, αν και είχαμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας, λόγω του αγώνα μας που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση, έναν καλό και δυνατό αντίπαλο, αλλά έχουμε κάνει το πλάνο και τον σχεδιασμό μας. Όσες πιθανότητες έχουμε, πρέπει να τις διεκδικήσουμε και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Μπορεί να μην έχουμε πανηγυρίσει κάποια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά πάντα εδώ παίζουμε καλά και δυσκολεύουμε κάθε ομάδα. Θέλω απλά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και με αυτοπεποίθηση να μπούμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των Φινλανδών στη συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Είμαι ρεαλιστής, το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να διαλέγω αγώνες, αλλά έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα που ακολουθεί, το οποίο σίγουρα είναι το πιο σημαντικό, γιατί στοχεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ, εκεί επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου. Δεν σκέφτομαι και δεν θέλω να αποκαλύψω αν θα κάνω πολλές αλλαγές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο