fbpx

Ο… άλλος Ζοάο Φέλιξ (vid)

Ο… άλλος Ζοάο Φέλιξ (vid)

«Απαλλαγμένος» από τις τακτικές του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ζοάο Φέλιξ αναγεννήθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Σκόρερ δύο γκολ και μιας ασίστ απέναντι στην Αντβέρπ (5-0) την Τρίτη στο Champions League, ο Πορτογάλος επιθετικός είναι… άλλος άνθρωπος μακριά από τους Ροχιμπλάνκος.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ 5-0 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ 5-0 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8xOS8yMS81NF81Nl82NTBhMThiMDU1NTBlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M”,”uploadDate”:”2023-09-19T21:54:05.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvn85xk3wdv5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Στα 23 του, ο Πορτογάλος έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του για να δικαιολογήσει την ιδιότητά του ως μεγάλη ελπίδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αρκετά για να ξεχάσει την απογοητευτική περίοδο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου το ποδόσφαιρο του Σιμεόνε δεν του επέτρεψε ποτέ να εκφραστεί.

Αυτή η… αναγέννηση συντελείται στην Μπαρτσελόνα, όπου είναι δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς. Σε μόλις δύο παιχνίδια, ο άλλοτε παίκτης της Μπενφίκα έχει ήδη πείσει τους πάντες στην Καταλονία. Σκόρερ του πρώτου γκολ απέναντι στην Μπέτις (5-0), το Σάββατο στη La Liga, ετοίμασε και το δεύτερο που πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με μια εξαιρετική προσποίηση που ξεγέλασε την άμυνα.

«Μερικές φορές, οι παίκτες καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον από την αρχή», είπε ο Πολωνός σέντερ φορ. Απέναντι στην Αντβέρπ, ο Ζοάο Φέλιξ το έκανε ξανά: έδωσε μια ασίστ στο νούμερο 9 για το 2-0 και πρόσφερε στον εαυτό του μια «ντοπιέτα», στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 11ο και 66ο λεπτό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο