fbpx

Κανελλόπουλος: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Κανελλόπουλος: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Στην επιθετική δυναμική του ΠΑΟΚ εστίασε ο Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου τους ποδοσφαιριστές της Ελσίνκι.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στη φινλανδική ομάδα, δέχτηκε, όπως αποκάλυψε, και αρκετές ερωτήσεις από τους συμπαίκτες του για τον Δικέφαλο, λέγοντάς τους πως «πρόκειται για μια μεγάλη και επικίνδυνη ομάδα.

Θέλουμε να διεκδικήσουμε στον όμιλο την πρόκριση με τις ελπίδες που μας αναλογούν. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιότητα στην επιθετική του γραμμή. Μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε ομάδα στις αντεπιθέσεις. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το αυριανό ματς, έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε στην έδρα μας και κόντρα στην Μόλντε αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για τις διαφορές του ελληνικού από το φινλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά και την απόφασή του να αγωνιστεί στη Φινλανδία, απάντησε: «Εδώ ο ρυθμός και η ταχύτητα είναι σημαντικά στοιχεία, απουσιάζει η ποιότητα. Εμείς έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε στον κάθε αντίπαλο. Μπορεί να έχει τον έλεγχο ο αντίπαλος, αλλά αυτό πολλές φορές το κάνουμε, γιατί βολεύει το παιχνίδι μας. Ήθελα καιρό να παίξω στο εξωτερικό. Η αρχή, σε τέτοιες καταστάσεις, είναι πάντα δύσκολη, το σημαντικό, όμως, είναι πως προσαρμόστηκα και είμαι καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο