fbpx

Ατρόμητος – Βόλος 1-1: Αγνοείται η νίκη και για τους δύο

Ατρόμητος – Βόλος 1-1: Αγνοείται η νίκη και για τους δύο

Το πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα μάζεψε ο Ατρόμητος παραχωρώντας ισοπαλία στον Βόλο με 1-1. Το ματς θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού είχε ελάχιστες συγκινήσεις, ενώ Ατρόμητος και Βόλος δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ στις νίκες στη Σούπερ Λίγκα 1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο και οι Βολιώτες είχαν τις στιγμές τους σε αντεπιθέσεις. Στο 21’ ο Βαλένσια σέντραρε, με τον Κεσχρίντα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στο 26’ γύρισμα του Αχμέτ στον Τρουιγέ, αλλά κι αυτός ήταν άστοχος. Το σκορ άνοιξε στο 36’. Πολύ καλή σέντρα του Ρομπάιγ, ο Αντζιέλσκι πρόλαβε την έξοδο του Σιαμπάνη και σκόραρε με προβολή. Αρχικά δόθηκε οφσάιντ, αλλά το VAR «είπε» γκολ.

Με την σέντρα

Ο Βόλος ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ασεβέδο στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, έπιασε κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Τσοκάνη να μην βρίσκει στόχο από το ένα μέτρο, μετά από γύρισμα του Λούνα! Στο 76’ ο Ντέλετιτς σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υποδείχθηκε οφσάιντ.

Γκολ: 36’ Αντζιέλσκι / 46’ αυτ Ασεβέδο,

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κεσχρίντα, Κουντέ, Βαλένσια /Τσοκάνης, Μεταξάς

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Έντερ (60’ Κουντέ), Φριτζόνσον, Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ (71’ Γιουμπιτάνα), Αντζιέλσκι (59’ Βέργος).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Κίτσος (46’ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75’ Μεταξάς), Κόμπα (57’ Μπερτόλιο), Αχμέτ (46’ Μαχαίρας), Ντέλετιτς, Μωραΐτης (46’ Γκαρσία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο