fbpx

Τζόλης: Βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό

Τζόλης: Βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό

Εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Χρήστος Τζόλης.

Ο Έλληνας διεθνής άσος είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στις πρώτες στροφές της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, μια πορεία που την έχει φέρει στην πρώτη θέση για την ώρα (με ματς περισσότερο από την Χόλσταϊν Κιέλ).

Στα του 21χρονου μεσοεπιθετικού, ο δανεισμός του από τη Νόριτς σε άλλον σύλλογο ώστε να βρει χώρο και χρόνο έχει αποφέρει καρπούς, μιας και σε τέσσερις συμμετοχές μετράει ισάριθμα γκολ, με τελευταίο το Σάββατο (16/09) απέναντι στη Χάνσα Ρόστοκ.

Όμως δεν είναι μόνο τα τέρματα που έχει πετύχει, αλλά η συνολική του εικόνα στο γήπεδο που έχει κάνει άπαντες να χαμογελούν και να απολαμβάνουν την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις, ύστερα από μια διετία με μόλις 30 παρουσίες με τα Καναρίνια στην Αγγλία.

Αξιοσημείωτη είναι και η προσφορά του σε άλλους τομείς του παιχνιδιού της Φορτούνα, έχοντας κερδισμένο πέναλτι, τρεις πάσες-κλειδιά, όντας και δημιουργός μιας μεγάλης ευκαιρίας σε συμπαίκτη του.

Όχι και άσχημα για τον Τζόλη, που φαίνεται πως επανέρχεται στα αγωνιστικά στάνταρ που τον είχαμε συνηθίσει με τον ΠΑΟΚ και τα οποία του έδωσαν τη μεταγραφή του στη Νόριτς…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο