fbpx

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: Στο… ροκ- ματς της χρονιάς, οι νεοφώτιστοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό (vid)

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: Στο… ροκ- ματς της χρονιάς, οι νεοφώτιστοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό (vid)

Σε ένα… ροκ παιχνίδι οι δύο νεοφώτιστοι της Σούπερ Λίγκας1, Κηφισιά και Πανσερραϊκός, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με αποτέλεσμα πόλο, 4-4.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με 3-0 και στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο άντεξε, αν και έπαιζε με 10 παίκτες, αλλά πέτυχε και τέταρτο γκολ. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ και ισοφάρισαν! Απίστευτο ματς, σκέτη απόλαυση για τους θεατές.

Στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έστησαν… πάρτι στο γήπεδο της Καισαριανής διαλύοντας τον αντίπαλο τους. Ηταν εύστοχοι και τους φιλοδώρησαν σε ρυθμό προπόνησης τρία γκολ!

Το σκορ άνοιξε στο 4’ μετά από λάθος του Λούμορ μέσα στην περιοχή. Ο Γκανέζος μπακ με το κεφάλι… πάσαρε την μπάλα στον Δεληγιαννίδη, ο οποίος τον απέφυγε, o Μποτία δεν πρόλαβε να τον σταματήσει και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον για το 0-1.

Πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 12’ ο Μασούρας επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Στάικο που με ένα απίθανο βολέ την έστειλε πρώτα στη ρίζα του δοκαριού και από εκεί στα δίχτυα για το 0-2. Δύο τελικές για τους Σερραίους, δύο γκολ.

Στο 22’ το σκορ έγινε 0-3! Ο Μούργος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μποτία έχασε τον Μπέργκστρομ κι αυτός με κεφαλιά σκόραρε.

Ο Γ. Αναστασίου για να αναστρέψει την κατάσταση στην ομάδα του προχώρησε λίγο μετά το ημίωρο σε τρεις αλλαγές. Η Κηφισιά ισορρόπησε το παιχνίδι και 36’ είχε δοκάρι με τον Μασούρα, ενώ στο 44’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω της αποβολής του Χάγεκ.

Στο επόμενο λεπτό σουτ του Παρρά δεν βρήκε στόχο.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Πανσερραϊκού που πετυχαίνει εκτός έδρας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην πρώτη κατηγορία.

Mείωσε στο γκολ

Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ. Στο πρώτο λεπτό ο Ματσούκας έδωσε πέναλτι για χέρι του Δεληγιαννίδη, αλλά είδε το VAR και πήρε πίσω την απόφαση του.

Το 1-3 έγινε στο 56’. Ο Μποτία τροφοδότησε τον Κωνσταντακόπουλο κι αυτός με δύσκολο σουτ νίκησε τον Χόβαν.

Το ματς είχε… δρόμο και οι γηπεδούχοι μείωσαν στο ένα γκολ το σκορ. Στο 72’ ο Σάντος εκτέλεσε φάουλ και ο Οζέγκοβιτς με το.. γόνατο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-3.

Τελειωτικό χτύπημα

Εκεί που όλα έδειχναν πως η Κηφισιά μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση, ο Πανσερραϊκός πέτυχε και τέταρτο γκολ με σουτ του Πηλέα στο 77’ (2-4).

Το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμα. Στο 96’ ο Σάντος σέντραρε και ο Τεττέη με κεφαλιά έκανε το 3-4. Ο σκόρερ στο επόμενο λεπτό σούταρε, αλλά αυτή τη φορά ήταν άστοχος.

Στο 101’ και τελευταίο λεπτό του αγώνα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (4-4) με τον Μποτία να ισοφαρίζει από κοντά με πλασέ. Απίθανη εξέλιξη σε ένα ματς που ήταν σκέτο… ροκ.

Γκολ: 56’ Κωνσταντακόπουλος, 72’ Οζέγκοβιτς, 96’ Τεττέη, 101’ Μποτία/ 4’ Δεληγιαννίδης, 12’ Στάικος, 22’ Μπέργκστρομ, 77 Πηλέας

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κόκκινη: 44’ Χάγεκ

Κίτρινες: Οζέγκοβιτς, Μποτία, Παρράς /Μούργος, Αλεξιτς Μπαϊροβιτς, Πεταυράκης

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Λούμορ (33’ Παρράς), Μποτία, Βαφέας, Παπασάββας (58΄Τεττέη), Πέιος (34’ Αντερέγκεν), Ίλιεφ (72’ Ιπαλίμπο), Μπιφουμά (34’ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (93’ Τσαγκαλίδης), Δεληγιαννίδης, Ουνεντραόγκο, Στάικος (67’ Μορέιρα), Μούργος (46’ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68’ Τόμας Ματίας), Άλεξιτς (60’ Μπαϊροβιτς).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8xNy8xNy8xN181MV82NTA3MzRiZmRiMjJlLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M2S”,”uploadDate”:”2023-09-17T17:21:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvld30a2j6pt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο