fbpx

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3: Ασταμάτητοι οι Γλάροι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3: Ασταμάτητοι οι Γλάροι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον κοντραρίστηκαν για την 5η αγωνιστική της Premier League, με την αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League να δείχνει τα δόντια της και να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 1-3.

Το ματς:

Η Μπράϊτον μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη για το τρίποντο και πίεζε από την αρχή, κάτι που απέδωσε νωρίς καρπούς, αφού στο 20′ ο Ουέλμπεκ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Η Μάντσεστερ πάλευε να βρει το γκολ της ισοφάρισης όμως οι φιλοξενούμενοι δεν την άφηναν να κάνει παιχνίδι και πήγαν με το υπέρ τους 0-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Μπράϊτον διπλασίασε νωρίς τα τέρματα της με τον Γκρος στο 56′ και πήρε ένα μαξιλάρι ασφαλείας στα 2 γκολ διαφορά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει στην επιθετική ανάπτυξη των φιλοξενούμενων που στο 71′ με τον Ζοάο Πέδρο έφτασε και σε τρίτο γκολ.

Δύο λεπτά αργότερα η Μάντσεστερ ωστόσο αντέδρασε με τον Μεχπρι να μειώνει σε 1-3 (73′).
Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα από το γκολ των Κόκκινων Διαβόλων και έπαιζε το παιχνίδι της, με το οποίο έφτασε και στην άνετη επικράτηση με 1-3.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνεζ, Ρεγκιλιόν, ΜακΤόμινει, Κασεμιρο, Έρικσεν, Φερνάντεζ, Ράσφορντ, Χόιλουντ

Μπράιτον: Στιλ, Βέλτμαν, Χέκε, Ντανκ, Λάμπτι, Γκρος, Ντάχουντ, Αντίνγκρα, Λαλάνα, Μιτόμα, Ουέλμπεκ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο