fbpx

Λαμία – ΟΦΗ 2-2: Δεν «Χ»άρηκε κανείς (vid)

Λαμία – ΟΦΗ 2-2: Δεν «Χ»άρηκε κανείς (vid)

Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ο ΟΦΗ πλήρωσε τα λάθη του και έφυγε από τη Λαμία μόνο με ένα πόντο.

Το τελικό 2-2, βέβαια, οφείλεται και στο πείσμα που έβγαλαν οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου όταν βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, ενώ δεν πτοήθηκαν ούτε από το σοκ όταν τραυματίστηκε ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Η Λαμία βγήκε μπροστά, με τη βοήθεια της τύχης βρήκε τα δύο γκολ της ισοφάρισης και κράτησε τον βαθμό παρά την προσπάθεια του Χουάν Νέιρα να γίνει για άλλη μια φορά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Ο Αργεντινός προσπάθησε να πετύχει buzzer beater στο 97’, αλλά το σουτ πέρασε εκατοστά από το δοκάρι και αποκαταστάθηκαν οι σφυγμοί των γηπεδούχων.

Στο 4’ ο Καρλίτος δοκίμασε το πόδι του, αλλά δεν βρήκε στόχο και στο 6’ ο Κοσέλεβ απέκρουσε το σουτ του Μπάκιτς.

Στο 21’ ο Σαραμαντάς σέντραρε, ο Σλίβκα πήρε την κεφαλιά χωρίς να γίνει απειλητικός.

Το σκορ άνοιξε στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Μετά από μια βαθιά μπαλιά του Μεγιάδο και ασυνεννοησία των Πάβλοβετς – Κοσέλεφ, ο Ντίκο έγινε κάτοχος της μπάλας και με προβολή έκανε το 0-1. Το… μισό γκολ είναι ευθύνη της άμυνας των γηπεδούχων.

Ο σκόρερ του ΟΦΗ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 30’, αλλά σε αυτή τη φάση ήταν άστοχος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 37’ . Ο Καρλίτος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσιλούλης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα σε κενή εστία.

Αμεσα απάντησε η κρητική ομάδα. Ο Κορνέζος γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τα πίσω, ο Λάρσον πήρε την κατοχή της, σέντραρε, με τον Κοσέλεβ να νικάει στο τετ α τετ τον Τοράλ.

Στο 45’ σέντρα του Σιμόν, ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Καρλίτος, ο Σωτηρίου εύκολα μπλόκαρε την μπάλα.

                            Γκολ με την σέντρα

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Λαμία έφτασε την ισοφάριση. Ο Καρλίτος έβγαλε ασίστ στον Τσιλούλη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου και τον νίκησε (1-1). Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που είχαν ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

                       Νέο προβάδισμα

Ωστόσο, το καλό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Ο ΟΦΗ έχει παίκτες με προσωπικότητα και…δυνατά πόδια και στο 66’ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Γκαγιέγος. Η μπάλα βρήκε και τον Κορνέζο πριν καταλήξει στα δίκτυα του Κοσέλεβ (1-2).

Η Λαμία δεν σήκωσε λευκή σημαία και έψαχνε την ισοφάριση για δεύτερη φορά. Στο 73’ ο Βασιλαντωνόπουλος σέντραρε, ο Τόσιτς πλάσαρε, αλλά ο Πασαλίδης με προβολή έδωσε την ομάδα του.

Το 2-2 έγινε στο 74’ με αυτογκόλ. Ο Τόσιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Καρώ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας της ομάδας του.

Γκολ: 47’ Τσιλουλής, 74’ αυτογκόλ Καρώ /26’ Ντίκο, 66’ Γκαγιέγος

Διαιτητής: Β. Φωτιάς

Κίτρινες: Νούνιες / Λάρσον, Πασαλίδης, Νέιρα

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεβ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος (93’ Σαντάνα), Πάβλοβετς (46’ Τόσιτς), Σιμόν, Στάνκο (73’ Λόνγκο), Νούνιες, Τσιλούλης, Σαραμαντάς (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Σλίβκα, Καρλίτος (87’ Τσιλιανίδης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (85’ Γκλάζερ), Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Θοράρινσον (79’ Αμπάντα), Τοράλ (79’ Νεϊρα), Ντίκο (57’ Φελίπε Λουίζ).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαμία – ΟΦΗ 2-2 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Λαμία – ΟΦΗ 2-2 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8xNi8xNy8wOF8zMl82NTA1ZTExMGQ0ZDBlLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M23S”,”uploadDate”:”2023-09-16T17:09:26.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvki8v3ci9s1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο