fbpx

«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο στον Ζίβκοβιτς»

«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο στον Ζίβκοβιτς»

Σύμφωνα με σερβικά Μέσα ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Άντρια Ζίβκοβιτς για νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Άντρια Ζίβκοβιτς συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, τρία συν ένα έτη, προκειμένου να τον δέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα του Άντρια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είναι δίπλα του από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που τον έπεισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά την αποχώρηση του από την Μπενφίκα, για να αναζωογονήσει την καριέρα του στην Ελλάδα, η οποία έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Παρεμπιπτόντως, μετά από ένα χρόνο, το καλοκαίρι του 2021, το αφεντικό του ΠΑΟΚ ανέβασε με δική του πρωτοβουλία τις αποδοχές του Ζίβκοβιτς στο 1.200.000 ευρώ και τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Το νέο συμβόλαιο που βρίσκεται στο τραπέζι θα δώσει στον άσο της Εθνικής Σερβίας ένα ποσό περίπου το ίδιο και θα παραμείνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο