fbpx

Βγήκαν τα μαχαίρια στο Αγρίνιο, δύο συλλήψεις για σοβαρό οπαδικό επεισόδιο

Βγήκαν τα μαχαίρια στο Αγρίνιο, δύο συλλήψεις για σοβαρό οπαδικό επεισόδιο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες, μετά από σοβαρό οπαδικό επεισόδιο που έγινε χθες (7.9) στην πόλη του Αγρινίου. Σύμφωνα με την υποδιεύθυνση ασφάλειας της πόλης, πέρα από τα δύο άτομα που συνελήφθησαν, ακόμη πέντε έχουν ταυτοποιηθεί και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.  Παράλληλα έχει σχηματιστεί ένα βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τοπικά Μέσα του Αγρινίου αναφέρουν ότι υπήρξε άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, που σημειώθηκε στην οδό Ξενοπούλου, έξω από το πάρκο Αγρινίου. Συγκεκριμένα, το agriniopress.gr υποστηρίζει ότι ομάδα νεαρών με δίκυκλα συνεπλάκη με δύο άτομα, με αποτέλεσμα ένας από τους νεαρούς να δεχθεί μαχαιριά στον μηρό. Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης, στην είσοδο της παιδικής χαράς, με δεκάδες πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν εμβρόντητοι το θέαμα.

Ο νεαρός είχε μεγάλη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κατά πληροφορίες, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν οπαδοί του Παναιτωλικού με οπαδούς αθηναϊκής ομάδας, πρόσωπα τα οποία φαίνεται να είναι γνωστά στις τοπικές αρχές. Αρχικά, μάλιστα, υπήρξε η πληροφορία πως ο τραυματίας είναι παίκτης του Παναιτωλικού, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Από τη συμπλοκή φέρεται να έχει τραυματιστεί και δεύτερο άτομο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο