fbpx

Αποκάλυψη: Γι’ αυτό δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Κωνσταντέλιας…

Αποκάλυψη: Γι’ αυτό δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Κωνσταντέλιας…

Για τη μη κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Εθνική Ομάδα έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση και ανέφερε ότι «ο αποκλεισμός του από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία των Κ. Κωνσταντινίδη και Τ. Φύσσα, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή.

Όχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές. Κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τι πραγματικά συνέβη δεν πρόκειται να βγει κανένας να το πει δημόσια. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουμε, στους κόλπους της «γαλανόλευκης» διαρρέει ότι σε προηγούμενο παιχνίδι ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα!

Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, καθυστέρησε 2-3 λεπτά σε ραντεβού που είχε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας για να πάει στην προπόνηση. Αυτή η δικαιολογία πάντως δεν είναι ιδιαίτερα πειστική, καθώς ο Κωνσταντέλιας δεν έχει δώσει δικαιώματα στην μέχρι τώρα παρουσία του στον Δικέφαλο.

Κι αν αυτό είχε συμβεί, έπρεπε να είχε ανακοινωθεί στην ομάδα του. Δεν συνέβη όμως και στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την διαρροή μετά την αντίδραση της ΠΑΕ για τη μη κλήση του «Ντέλια».

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο