fbpx

Ενρίκε: «Nα μείνω για πολυ καιρό στην Παρί»

Ενρίκε: «Nα μείνω για πολυ καιρό στην Παρί»

Αισιόδοξος για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν για μεγάλο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε, λίγο μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Λιόν με 4-1.

«Έχω μια πολύ μεγάλη ομάδα και το να είσαι προπονητής μιας πολύ μεγάλης ομάδας, είναι δύσκολο. Είδαμε ότι οι προηγούμενοι προπονητές, δεν έμειναν στην θέση τους για πολύ καιρό, αλλά αυτό που θέλω είναι να μείνω πολύ, στον σύλλογο», σχολίασε ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Έχω την εντύπωση ότι είμαι επικεφαλής μιας μοναδικής ομάδας, με έναν σύλλογο που με εμπιστεύεται 100% και ελπίζω να τους ανταποδώσω όλη την εμπιστοσύνη τους. Διαχειρίζομαι την ομάδα μου όσο το δυνατόν καλύτερα και τώρα επιδιώκω αποτελέσματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω όλους αυτούς τους παίκτες στην επίθεση.

Θέλουν να είναι σημαντικοί για τον σύλλογο και έχω το δύσκολο έργο να διαλέξω μεταξύ τους, αλλά είναι κάτι που το διαχειρίζομαι με ευχαρίστηση. Είναι πιο δύσκολο από όσο νόμιζα. Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους μου να μιλάω γαλλικά και να δείξω σεβασμό προς αυτήν την χώρα και προς αυτόν τον σύλλογο που με επέλεξε.

Είμαι αρκετά… αδέξιος, αλλά και αρκετά πεισματάρης και ελπίζω να μπορέσω να μιλήσω καλά σύντομα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο