fbpx

Oργάνωση για την ενδοοικογενειακή βία επιβάλει στην Χετάφε να ακυρώσει τη μεταγραφή του Γκρίνγουντ

Oργάνωση για την ενδοοικογενειακή βία επιβάλει στην Χετάφε να ακυρώσει τη μεταγραφή του Γκρίνγουντ

Μια μεγάλη φιλανθρωπική οργάνωση για την ενδοοικογενειακή βία στην Ισπανία έκρινε σκληρά τη μετακίνηση του Μέισον Γκρίνγουντ με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε και δήλωσε ότι πρέπει να ακυρωθεί.

Η Γιουνάιτεντ απέβαλε τον Ιανουάριο του 2022 τον παίκτη, λόγω καταγγελιών για βία κατά της συντρόφου του, μετά από εικόνες και βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Η Εισαγγελία του Στέμματος ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι η υπόθεση είχε διεκόπη αφού έφτασε στο συμπέρασμα ότι “δεν υπήρχε πλέον ρεαλιστική προοπτική καταδίκης”.

Η Άνα Μπέλα Εστέβεζ, επικεφαλής ενός κορυφαίου Ιδρύματος της Ισπανίας για την ενδοοκογενειακή βία, δήλωσε στη Mirror:

«Τα στελέχη της Χετάφε δεν έπρεπε ποτέ να προσλάβουν τον Μέισον Γκρίνγουντ, και θα πρέπει να ανατρέψουν αμέσως την απόφασή τους. Αν είσαι ένας οργανισμός με δημόσιο πρόσωπο όπως η Χετάφε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παίρνεις ουδέτερη στάση απέναντι στη βία κατά των γυναικών – πρέπει να αναλάβεις την ηθική ευθύνη».

Ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορνταλάς, υπερασπίστηκε την απόφαση του συλλόγου να δώσει στον Γκρίνγουντ τη δυνατότητα να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Ερωτηθείς σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας με τον έναν διεθνή Άγγλο μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο (02/09), ο Μπορνταλάς δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Είναι μια πολύ λεπτή κατάσταση για να ευτελίσουμε αυτό το θέμα. Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη και λήφθηκαν τα κατάλληλα μέτρα. Όλοι γνωρίζουν πώς τελείωσε, με μια μη ποινή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου και έρχεται στη Γκετάφε με τεράστιο ενθουσιασμό»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο