fbpx

Αρης – Αστέρας 3-2: Πρώτη νίκη – ανάσα με άγχος για τους «κίτρινους» (vid)

Αρης – Αστέρας 3-2: Πρώτη νίκη – ανάσα με άγχος για τους «κίτρινους» (vid)

Με τον Ακη Μάντζιο στο πάγκο του ο Αρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και επέστρεψε στην… κανονικότητα.

Οι «κίτρινοι», έστω και δύσκολα και με άγχος στα τελευταία λεπτά, επικράτησαν στο «Κλ. Βικελίδης» 3-2 του Αστέρα Τρίπολης.

Στο 9′ ο Άλβαρες σέντραρε, ο Μιριτέλο βρήκε την μπάλα και ο Κουέστα την μπλόκαρε. Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Ρεγκίς το σουτ του οποίου απέκρουσε ο γκολκίπερ των «κίτρινων».

Το σκορ άνοιξε στο 16’. Ο Κάρλσον σέντραρε, ο Μορόν πήρε την κεφαλιά και ο Ζαμόρα από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Ο Αστέρας έπαιζε επιθετικά και στο 19’ ο Μπαρτόλο δοκίμασε το πόδι του με τον Κουέστα να απομακρύνει και πάλι τον κίνδυνο. Η επιμονή της ομάδας της Τρίπολης απέδωσε καρπούς στο 28’. Μετά από λάθος του Φεράρι, ο Κρέσπι πήρε την μπάλα, ο Ισπανός έσπασε στον Μπαρτόλο, με τον Αργεντινό να κάνει το σουτ για το 1-1! Δεύτερο γκολ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και δεύτερη ασίστ του Ισπανού εξτρέμ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 34’ βαθιά μπαλιά του Παπαδόπουλου, ο Μπαρτόλο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Κουέστα «διάβασε» τη φάση, βγήκε και μπλόκαρε.

Στο 44’ ο Ζαμόρα πήρε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του Αρη και ο VAR κάλεσε τον Κατοίκο να δει τη φάση. Ο Αθηναίος ρέφερι έδωσε επιθετικό φάουλ, ωστόσο φαίνεται να προηγείται το χέρι του ποδοσφαιριστή του Αρη.

Στο 52’ και στο 59’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε μακρινά σουτ των Μορόν, Ρουπ.

Νέο προβάδισμα

Ο Αρης πήρε νέο προβάδισμα στο σκορ στο 61’. Ο Νταρίντα έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Μορόν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 2-1.
Στο 67’ σέντρα του Μοντόγια, ο Γκαρθία πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν πάει στον Μορόν.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Φεράρι πάσαρε στον Μορόν, ο οποίος «άδειασε» τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια της φάσης των ανέτρεψε. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, ο Μενέντες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε ανυπεράσπιστη εστία και ο Κατοίκος σε δεύτερο χρόνο έδωσε το πέναλτι. Ο Φαμπιάνο στο 82’ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έκανε το 3-1.

Το ματς δεν τελείωσε εκεί. Ο Μάντζης πέρασε ως αλλαγή στο 83’ και στο 85’ με ωραίο τελείωμα μείωσε σε 3-2, βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι. Στο 95’ ο Κουέστα απέκρουσε κεφαλιά του Αλάγκμπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ “ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ”

Γκολ: 16’ Ζαμόρα, 61’ Μορόν, 82’ πεν. Φαμπιάνο /28’ Μπαρτόλο, 85’ Μάντζης
Διαιτητής: Κ. Κατοίκος
Κίτρινες: Κουέστα /Kαστάνιο, Παπαδόπουλος, Καλτσάς

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι, Νταρίντα (95’ Πάβισιτς), Ντουκουρέ, Ρουπ (76’ Τζούρασεκ), Ζαμόρα (76’ Ζαμόρα), Μορόν, Κάρλσον (76’ Χριστοδουλόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (73’ Καρμόνα), Καστάνιο, Ατιένθα (83’ Χριστόπουλος), Άλβαρες, Μουνάφο (46’ Σουρλής), Αλάγκμπε, Ρεγκίς (83’ Μάντζης), Μπαρτόλο, Σίτο (73’ Καλτσάς), Μιριτέλο.

**Οι Αρκάδες αγωνίστηκαν με τη δεύτερη εμφάνιση τους (λευκή), η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο