fbpx

Άρης: Με Πάρντο η πρώτη αποστολή του Μάντζιου – Λύθηκε το συμβόλαιο του Γκρέι

Άρης: Με Πάρντο η πρώτη αποστολή του Μάντζιου – Λύθηκε το συμβόλαιο του Γκρέι

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με τον Άκη Μάντζιο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Ρούμπεν Πάρντο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Fattore, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

  • Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo, Saverio (τραυματίες).

Τέλος ο Άρης με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη λύση του συμβολαίου με τον Αντρέ Γκρέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Andre Gray. Η ΠΑΕ Άρης τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο