fbpx

ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Διέλυσε τους Σκωτσέζους και πέρασε στους ομίλους

ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Διέλυσε τους Σκωτσέζους και πέρασε στους ομίλους

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε απλά την πρόκριση στους ομίλους του Conference League, αλλά το έκανε με… θόρυβο αποκλείοντας Μπεϊτάρ, Χάιντουκ και σήμερα τη Χαρτς. Τους Σκωτσέζους τους είχε νικήσει στην έδρα τους, τους «τσάκισε» και στην Τούμπα επικρατώντας με το εμφατικό 4-0.

Στο 13’ ο Βιεϊρίνια έπιασε φοβερό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κλαρκ. Το σκορ άνοιξε στο 16’. Εξυπνη εκτέλεση φάουλ του Τάισον που δεν έδωσε ύψος στην μπάλα, ο Κωνσταντέλιας την άφησε να περάσει και έγινε το 1-0.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 23’ με γυριστό σουτ του Τόμας. Πανέμορφο γκολ από τον Ισπανό φορ που το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Το 2-0 προκάλεσε εκνευρισμό στους Σκωτσέζους που έπαιζαν αρκετά δυνατά, αλλά αγωνιστικά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Αλλά δύο γκολ

Η Χαρτς έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 53’ με τον Κοχρέιν να σουτάρει, αλλά να αστοχεί. Στο 56’ ευκαιρία έχασε και ο Σάνκλαντ, ενώ το 3-0 έγινε στο 57’ με τον Κωνσταντέλια. Ο Κοτάρσκι με ωραία μπαλιά βρήκε τον Ζίβκοβιτς, αυτός πάσαρε στον Ελληνα άσο που αρχικά δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα και στην συνέχεια σκόραρε.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 71’. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν πολύ γρήγορη αντεπίθεση, ο Τόμας διένυσε πολλά μέτρα με την μπάλα, πάσαρε στον Τάισον, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (4-0).

Προς το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ιβάν Σαββίδη

Γκολ: 16’, 71’ Τάισον, 23’ Τόμας Μπράντον, 57’ Κωνσταντέλιας

Διαιτητής: Γκιγιέρμο Κουάδρα (Ισπανία)

Κίτρινες: Τόμας, Κουλιεράκης / Σίμπικ, Σάνκλαντ, Ντέβλιν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (81’ Βρακάς), Τάισον (74’ Μοιυργκ), Κωνσταντέλιας, Τόμας Μπράντον (74’ Τζίμας).

Χαρτς (Φρανκ ΜακΑβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον (82’ Οφιά), Ντέβλιν, Μπόις (59’ Ταγκάβα), Κίνγκσλεϊ (67’ Ντένχολμ), Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ (67’ Λόουρι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο